Antena Căutare

Astăzi, de la 20.00, la Antena 1, Daniela Crudu clachează în cea mai grea probă din "Ultimul Trib"

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, Cameleonii și Lemurii se înfruntă în proba de Salvare, care se dovedește a fi cea mai grea de până acum.

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, Cameleonii și Lemurii se înfruntă în proba de Salvare, care se dovedește a fi cea mai grea de până acum din "Ultimul Trib".

Pentru Daniela Crudu, proba de salvare se dovedește a fi una dintre cele mai dificile de până acum și chiar încearcă să evite intrarea pe traseu. Obligată de regulament să joace pentru echipa sa, Daniela Crudu intră pe traseu, însă clachează spre disperarea colegilor săi Lemuri, care priveau neputincioși de pe margine, se așează în genunchi și plânge în hohote. ”A fost cea mai grea probă! Iadul! O vedeam cum încasa sacii în cap...”, a mărturisit Sorin Brotnei.

Dacă va reușit Daniela Crudu să încheie proba și care echipă va fi nevoită să trimită un om la Duel, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cameleonii, milionari în Madagascar după ce Silviu Mircescu a câștigat prima probă a Căpitanilor în ”Ultimul Trib”... ULTIMUL TRIB! Lemurii și Cameleonii, probă de foc! Concurenții luptă, în cel de-al patrulea episod, pentru ”Salvare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x