Antena Căutare

Mircea Zamfir, marele câștigător „Ultimul Trib”: „Acum am un start pentru noul meu vis, să fac ceva pentru copii”

Ultimul Trib. Finala. Din 21 de concurenți, a rămas doar el! Mircea Zamfir este câștigătorul primului sezon „Ultimul Trib”!

Ultimul Trib. Finala. Din 21 de concurenți, a rămas doar el! Mircea Zamfir este câștigătorul primului sezon „Ultimul Trib”!

A fost o finală superbă, în care s-a jucat cot la cot. La sfârșitul traseului de 300 de metri, Mircea Zamfir a ieșit câștigător.

„Nimeni nu merita mai mult ca tine”, i-a zis Sorin Brotnei, imediat după terminarea probei finale.

Mircea Zamfir, marele câștigător „Ultimul Trib”: „Acum am un start pentru noul meu vis, să fac ceva pentru copii”

„Dumnezeu mi-a permis azi să câștig. Chiar dacă am participat la Ultimul Trib și am ajuns cam Ultimul Știrb pe aici, m-au întărit toate experiențele...cred că am câștigat foarte multă răbdare și credința că pot trece peste mult mai greu decât credeam eu înainte”, a declarat Mircea Zamfir, marele câștigător „Ultimul Trib”.

„Cu siguranță plec mai puternic din Madagascar. Dacă, până acum, știam despre mine că nu sunt o persoană gingașă și că pot să mă adaptez la diferite situații, faptul că am reușit să trec prin experiența asta, m-a întărit și mai mult”, a spus Sorin Brotnei, după finală.

„Mircică a meritat din toate punctele de vedere”, a adăugat el.

Mircea Zamfir, marele câștigător „Ultimul Trib”: „Acum am un start pentru noul meu vis, să fac ceva pentru copii”

Așadar, marele câștigător al trofeului „Ultimul Trib” este Mircea Zamfir!

De pe podium, cu trofeul în brațe și cecul în valoare de 100.000 de euro la picioare, Mircea a spus:

„A fost un vis pe care, sincer, nu l-am visat! Vreau să dedic acest premiu bunului Dumnezeu, care m-a ținut stabil, mi-a dat o familie pe care o iubesc și care, prin această experiență minunată, m-a făcut să înțeleg ce frumoasă e viața! N-am avut încredere deloc în mine, dar am mers pas cu pas, pe genunchi, până am reușit să ajung aici. Acum am un start pentru noul meu vis, să fac ceva pentru copii.

Toți ne-am luptat, toți am suferit împreună, am dus visul ăsta împreună! A fost un lucru incredibil și nu pot să zic decât că mă simt un răsfățat în viața asta!”

Așa se încheie primul sezon „Ultimul Trib”!

Din 21, a rămas doar el! Mircea Zamfir este marele câștigător „Ultimul Trib”: „Nimeni nu merita mai mult ca tine!”... Sorin Brotnei, după aventura „Ultimul Trib”: „Cu siguranță plec mai puternic din Madagascar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x