Antena Căutare

Momente emoționante. Finaliștii își donează lucrurile sătenilor: „Au un trai mult mai greu, dar reușesc să fie fericiți”

Ultimul Trib. Finala. Ultima dimineață în sat. În semn de mulțumire pentru tot ce au făcut pentru ei în cele două luni petrecute împreună, finaliștii „Ultimul Trib” și-au donat lucrurile sătenilor.

Ultimul Trib. Finala. Ultima dimineață în sat. În semn de mulțumire pentru tot ce au făcut pentru ei în cele două luni petrecute împreună, finaliștii „Ultimul Trib” și-au donat lucrurile sătenilor.

„Oamenii pe care i-am întâlnit aici și prieteniile pe care le-am legat sunt mai prețioase decât orice. Aici, totul e un câștig. Deși am impresia că au trecut o sută de ani, îmi dau seama că tot la o clipă s-a rezumat. Călătoria asta, din Ultimul Trib, o prețuiesc extraordinar de mult. Prin ea, am câștigat o perspectivă ce mă face să prețuiesc viața și mai mult ”, a spus Mircea Zamfir.

Înainte de a se înfrunta în marea finală, Sorin și Mircea fac un gest incredibil pentru localnicii ce le-au fost alături la fiecare pas din aventura „Ultimul Trib”. Cei doi și-au strâns păturile, sacii de dormit, bomboanele, adidasii și tot ce mai aveau, oamenilor din sat.

Se pare că Ioana a lăsat un cadou special pentru Yvette: un set de machiaj! „Tres jolie!”

„Am reușit să las mândria și încăpățânarea la o parte. Oamenii de aici au un trai mult mai sărăcăcios și mult mai greu, dar sunt foarte fericiți. O să povestesc experiența din Madagascar Ivanei, nepoților mei”, a spus Sorin Brotnei.

Ultima noapte. Sorin și Mircea se pregătesc de marea finală: „Nici nu știu cum am ajuns aici. M-am strecurat și am reuși... De unde au plecat și unde au ajuns?! Finaliștii își amintesc cele mai frumoase momente din „Ultimul Trib”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x