Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Ultimul Trib

SEZONUL 1

Ultima noapte. Sorin și Mircea se pregătesc de marea finală: „Nici nu știu cum am ajuns aici. M-am strecurat și am reușit”

Ultimul Trib. Finala. 21 de concurenți, aproape două luni în Madagascar. Astăzi, am ajuns la sfârșitul aventurii. Înainte de marea finală, Sorin Brotnei și Mircea Zamfir trag linie: ce a însemnat pentru ei „Ultimul Trib”?

Ultimul Trib. Finala. 21 de concurenți, aproape două luni în Madagascar. Astăzi, am ajuns la sfârșitul aventurii. Înainte de marea finală, Sorin Brotnei și Mircea Zamfir trag linie: ce a însemnat pentru ei „Ultimul Trib”?

Sorin Brotnei și Mircea Zamfir se întorc în sat, pregătiți pentru ultima noapte în Madagascar.

„Nici nu știu cum am ajuns în finală. Nu pot să spun că am fost cel mai bun, n-au fost diferențe clare niciodată. A fost un cumul: puțină îndemânare, puțin efort fizic, puțin noroc...cu puțin din toate m-am strecurat și am reușit să ajung aici. M-am surprins cu unele abilități fizice pe care nu credeam că le am”, a recunoscut Sorin Brotnei.

„Simt presiunea celor 100.000 de euro. Dacă până astăzi nu am simțit acea presiune, în momentul ăstă sigur o simt, cu atât mai mult cu cât Mircea e un adversar foarte complex”, a adăugat el.

Doar că Mircea știe că are în față un adversar puternic: „Pentru mine nu a fost o surpriză foarte mare că Sorin a ajuns în finală. Un permanent loc doi înseamnă că nu excelează la nimic, dar e bun la toate. Cel mai periculos. Eu excelez la unele, dar nu sunt bun la toate.”

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro