Căutare Live

Ultimul Trib. Ghinionul îi urmărește pe „Lemuri”! Paula Chirilă, accidentată la ochi! „E din ce în ce mai rău, nu mai văd”

Un alt concurent din tribul „Lemurilor” a ajuns la spital! Problema la ochi i-a dat în continuare bătăi de cap Paulei Chirilă şi concurenta a fost nevoită să primească ajutor medical!

Un alt concurent din tribul „Lemurilor” a ajuns la spital! Problema la ochi i-a dat în continuare bătăi de cap Paulei Chirilă şi concurenta a fost nevoită să primească ajutor medical!

Provocările din emisiunea „Ultimul Trib” au făcut o nouă victimă! După ce Dorian Popa a fost accidentat la genunchi într-un joc anterior, acum a fost rândul Paulei Chirilă să fie lovită de ghinion!

Ultimul Trib. Ghinionul îi urmărește pe „Lemuri”! Paula Chirilă, accidentată la ochi! „E din ce în ce mai rău, nu mai văd”

Concurenta a fost rănită la ochi și astfel a fost nevoită să primească ajutor medical.

„Nu pot să deschid ochii, e din ce în ce mai rău”, a mărturisit concurenta cu lacrimi în ochi.

Rămâne de văzut în ce măsură „Lemurii” își vor aduna forțele și vor lupta mai departe, pentru noi și noi victorii!

Ultimul Trib. „Lemurii” au plecat să ceară mâncare prin sat! „Suntem terminați de foame aici, facem foamea la greu”... Ultimul Trib. Dorian Popa a părăsit competiția din cauza accidentării, dar marea SURPRIZĂ abia apoi a venit!...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
Top Văzute
x