Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

În locul Nominalizării, cei mai puternici au fost aruncați în bătălie: începe Jocul Căpitanilor, încheiat printr-o premieră la „Ultimul Trib”

 
+3 click pentru
galerie

O nouă surpiză pentru concurenți. În urma accidentărilor, s-a hotărât ca în locul Nominalizării, să se organizeze Jocul Căpitanilor. A venit momentul să se înfrunte cei mai puternici! Echipele şi-au ales oamenii! Aşa că toată lumea e gata de joc!

Competiția este dură, dar trebuie să continue. Cei foarte accidentați primesc un răgaz, va juca doar doar căpitanul. Până la următoarea probă ceilalți vor trebui să fie apți de joc. Cin nu poate, pleacă acasă. 

Oboseala și-a pus amprenta asupra concurenților. Într-o discuție cu Ionuț, Dima recunoaște că este pe punctul de a ceda. Povestește că a venit la „Ultimul Trib” pentru cea mai dragă persoană din viața sa: sora lui.

Genunchiul lui Ionuț ridică multe semne de întrebare. Să fie oare accidentarea lui reală sau face parte dintr-un plan ascuns al Lemurului?

Căpitanii au fost aleși, iar proba poate începe! Reprezentanții triburilor s-au schimbat: pentru Lemuri, joacă Chiru, iar pentru Crocodili, Mircescu, membri proaspeți, amândoi.

Cei doi trebuie să recupereze șapte stegulețe, pe care să le aducă la mal. Dar traseul pe care îl au de parcurs este unul extrem de dificil. Oare vor putea să îl ducă până la capăt?

 Extenuați, cei doi decid, de comun acord, să întrerupă proba. La final, Chiru a fost desemnat câștigător, având mai multe steaguri în momentul întreruperii jocului.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe