Live acumMireasa
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Ultimul Trib

SEZONUL 1

Duelul... domnișoarelor! De Ziua Femeii, cele două finaliste ale Ultimului Trib se vor duela pentru supraviețuire!

A fost o zi grea pentru cei șase finaliști ai Ultimului Trib. Odată cu apropierea marelui final, toate probele devin greu de câștigat de către cei mai buni dintre temerarii care s-au înscris la startul acestui reality show

A fost o zi grea pentru cei șase finaliști ai Ultimului Trib. Odată cu apropierea marelui final, toate probele devin greu de câștigat de către cei mai buni dintre temerarii care s-au înscris la startul acestui reality show.

Ioana Șulea a avut parte de multe surprize din partea lui Octavian Strunilă în ziua în care a împlinit 22 de ani, însă starea de bine a fost de scurtă durată pentru că a doua zi au început probele, care aveau să decidă cele două nominalizări.

Proba de salvare a fost cruntă și a dat un câștigător surpriză. Pe rând, Neli, Chiru, Ioana și Silviu au fost eliminați, marea bătălie fiind o afacere între Sorin și Mircea. A câștigat ultimul grație rapidității cu care a ridicat mâna.

Victoria i-a adus lui Zamfir imunitatea și un vot care a cântărit mai mult decât cel al colegilor săi.

Cei cinci care nu au reușit să-l depășească pe Mircea s-au luptat între ei pentru a evita ultimul loc la jocul de nominalizare. „Lanterna roșie” a probei a fost Ioana Șulea, iar perechea sa pentru duel a devenit Neli, cea care a primit toate voturile băieților rămași în cursă.

Concluzia, vineri, 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii, cele două fete rămase în cursă se vor duela pentru a rămâne în continuare în lupta pentru marele premiu al Ultimului Trib.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro