Antena Căutare

Moment sfâșietor la „Ultimul Trib”. Ionuț Iftimoaie a aflat că tatăl lui a murit! „Am rămas singur”

Ionuț Iftimoaie a primit o veste cumplită în ediția de joi, 10 ianuarie, a emisiunii „Ultimul Trib”. Concurentul a aflat că tatăl lui a murit, iar vestea a afectat întreaga echipă.

Ionuț Iftimoaie a primit o veste cumplită în ediția de joi, 10 ianuarie, a emisiunii „Ultimul Trib”. Concurentul a aflat că tatăl lui a murit, iar vestea a afectat întreaga echipă.

„Toată ziua am fost cu gândul la el. S-a întâmplat de puțin timp și… Am sunat acasă, dar nimeni nu poate să vorbească”, a spus Ionuț Iftimoaie.

„Și tata la fel ca și mama… Eu rămân singur. Mă simt atât de neputincios… Sunt etapele vieții, dar… Atunci când se-ntâmplă în altă parte, găsești ușor vorbele să-l consolezi pe altul, dar atunci când ți se întâmplă ție… Ce să-ți mai spui?”, a mai spus el, izbucnind în plâns.

Ceilalți Lemuri l-au îmbrățișat pe colegul lor, fiind afectați de vestea tristă, și au făcut un foc mare, așa cum le-a cerut el.

„A fost o veste groaznică pentru tot grupul nostru. A venit c un pumnal în inimile tuturor” și „Am fost șocați”, au spus ceilalți Lemuri.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Lacrimi la proba de nominalizare, „Marea Evadare”. Unul dintre Crocodili: „Am dat totul”... Ionuț Iftimoaie a părăsit „Ultimul Trib”, după ce tatăl lui a murit! Mesajul emoționant pe care l-a avut pentru Lemuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x