Ultimul Trib

JOI | ora 20.00

Cea mai crâncenă Salvare. Oana pierde lupta cu Alex Filip. „Mi-a ieșit osul la mână!”

 
+3 click pentru
galerie

Începe primul joc de Salvare în noua formulă. Regulile s-au schimbat, iar miza este uriașă. Lemurii și Crocodilii s-au luptat ca să nu fie obligați să nominalizeze oameni la Duel.

Jocul se numește „Rugby pe apă”.  În loc de minge, avem un colac de salvare, care se află în larg. Concurenții trebuie să pornească de la fiecare stâlp, să recupereze un colac și-l pune pe stâlpul de pe mal. Echipa respectivă câștigă un punct. Se joacă până la 10 puncte.

„Puteți să vă blocați, să vă opriți, să vă placați, să vă pasați colacul de la unul la altul, dar nu aveți voie să vă accidentați. Vorbim, în primul rând, de fairplay”, le-a explicat Octavian.

Cu toate că rugby-ul este un sport care are nevoie de multă forță, Lemurii hotărăsc să îl menajeze pe Ionuț, din cauza accidentării la genunchi.

Lupta este crâncenă. Crocodilii nu au milă și își folosesc toate atuurile pentru a câștiga teren în fața Lemurilor. Ioana este lovită de mai multe ori, dar refuză să abandoneze lupta. 

Se cere medic pentru Oana! „Mi-a ieșit osul la mână”, strigă concurenta. 

„Nu-mi amintesc exact cum s-a întâmplat. Aveam colacul în mână, alergam spre finish, apoi m-am uitat la mână și am văzut că este osul deplasat.”

Confruntarea cu Crocodilul Alex a scos-o pe Oana din joc, accidentarea ei fiind prea gravă. Medicul îi interzice să continue.

Scorul este 4-3 pentru Crocodili. Se dă startul ultimei runde. Mircescu aduce victoria, iar Crocodilii se salvează! 

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE