Antena Căutare

Ultimul trib. Lemurii câștigă prima probă, dar cu două pierderi uriașe: „Băăăi, aveți grijă la fete!”. Roxana Chiperi a rămas nemișcată la pământ!

A fost o luptă mai dură ca niciodată la Ultimul Trib. Dorința de a câștiga prima probă a fost atât de mare încât accidentările au curs, iar nervii au fost încordați la maximum.

A fost o luptă mai dură ca niciodată la Ultimul Trib. Dorința de a câștiga prima probă a fost atât de mare încât accidentările au curs, iar nervii au fost încordați la maximum. După episoadele în care au fost implicați Dorian Popa și Sorana Darclee, au urmat alte momente crude.

Ionuț Iftimoaie a fost la un pas de a o accidenta pe Roxana în timpul concursului. Scena a fost foarte dură, iar componenta tribului Crocodililor a rămas câteva secunde nemișcată la pământ.

Scorul s-a schimbat cu o rapiditate amețitoare, Crocodilii, Cameleonii și Lemurii trecând pe rând la conducere. La final cei care au reușit să se impună au fost cei din echipa vedetelor, care, astfel, a reușit să le răzbune accidentările lui Dorian Popa și Sorana Darclee.

Cu 4 puncte, tribul galben s-a calificat în faza a doua, în vreme ce Crocodilii și Cameleonii au fost obligați să lupte într-o etapă suplimentară, o probă decisvă, un baraj în care vor apărea alte conflicte.

Ultimul Trib. E crâncen! Două momente ÎNGROZITOARE: Lui Dorian Popa i-a sărit genunchiul, iar Sorana Darclee e trântită ... Ultimul Trib. După un duel crud, Cameleonii trebuie să trimită un om la Nominalizare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x