Antena Căutare

Ultimul Trib. Vedete în România, vedete-n Madagascar. Lemurii primiți cu surle și trâmbițe: „Johnuleeee, câtă veselie, Hai că e bine!”

Tribul vedetelor a luat primul contact cu noua lor casă. Într-un sat condus de marea șefă Vula, Lemurii sunt primiți așa cum li se întâmplă și atunci când se află în România

Tribul vedetelor a luat primul contact cu noua lor casă. Într-un sat condus de marea șefă Vula, Lemurii sunt primiți așa cum li se întâmplă și atunci când se află în România: Membrii tribului condus de Vula le cântă, le dansează și apoi îi invită cu brațele deschise.

Temători inițial, starurile din Ultimul Trib trec peste emoții și se adaptează imediat modului de viață din exoticul loc în care se află. Cel mai entuziasmat pare a fi Dorian Popa, care devine rapid unul dintre cei mai populari concurenți printre localnici, iar artistul îi încurajează și pe colegii săi de suferință: „Hai, Johnuleee, că nu e rău. Câtă veselie e aici, frateee!”

La dans și voie bună, toată lumea este profesionistă, însă, cu siguranță, datele problemei se vor schimba, mai ales că Lemurii trebuie să tragă din greu pentru a-și obține hrana.

Ultimul Trib. Echipele așteaptă marele șoc! Ce vor găsi pe noile teritorii: „Doamneee, ce condiții”... Ultimul Trib. Pentru Cameleoni începe lupta pentru supraviețuire: „Nu găsim nimic aici. O să murim de foame. Toată lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x