Antena Căutare

Lola Crudu și-a pierdut răbdarea! Acuzații grave la adresa unui concurent! „Să nu ne mai ascundem după degete! De ce mai stă în concurs?”

Lola Crudu a criticat un alt concurent, după ce a fost nominalizată să ajungă la duel cu Alex Filip, susținând că acesta încearcă să îi păcălească pe toți, pentru a se scuti de efort.

Lola Crudu a criticat un alt concurent, după ce a fost nominalizată să ajungă la duel cu Alex Filip, susținând că acesta încearcă să îi păcălească pe toți, pentru a se scuti de efort.

„Vreau ca cei de acasă să vadă oamenii care au luptat cot la cot cu ceilalți și alții care au stat acolo frumos și ajung acolo unde nu este locul lor. Poate nu înțeleg eu – dacă o persoană care se plânge mereu, de o lună, cu nu poate, că e accidentată, și nu face nicio treabă, de ce mai stai în concurs și ții locul unei persoane care poate duce mai departe. Ies din competiție alții mult mai buni”, a spus Lola Crudu.

Octavian Strunilă a intuit că aceasta s-a referit la Ionuț Iftimoaie, din tribul Lemurilor.

„Lola a spus un adevăr. Au existat oameni în concursul acesta care s-au ascuns după palmieri”, a spus și Silviu Mircescu, din tribul Crocodililor.

Lola, premoniții și lacrimi la „Ultimul Trib”! „Îngerii vorbesc cu noi. Acum este timpul meu”... Ultimul Trib. Neliniște, lacrimi, premoniții și acuzații grave la adresa unui concurent. „De ce mai stă în concurs?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x