Antena Căutare

Lacrimi la proba de nominalizare, „Marea Evadare”. Unul dintre Crocodili: „Am dat totul”

Proba de nominalizare s-a numit „Marea Evadare”, în ediția de joi a emisiunii „Ultimul Trib”. Jocul s-a încheiat cu lacrimi din partea unuia dintre Crocodili.  

Proba de nominalizare s-a numit „Marea Evadare”, în ediția de joi a emisiunii „Ultimul Trib”. Jocul s-a încheiat cu lacrimi din partea unuia dintre Crocodili.

Crocodilii au parcurs proba de nominalizare legați la mâini, printr-o scândură cu două găuri. De-a lungul traseului, concurenții au trebuit să colecteze câte trei piulițe din lemn, cu care să ajungă la celălalt capăt al traseului. Ei au trebuit apoi să scoată piulițele cu ajutorul scândurilor de la mâini. Spre final, ei s-au putut elibera cu un cuțit. Apoi, concurenții au trebuit să parcurgă restul traseului sub o plasă și să ridice un steag, cu ajutorul unor sfori.

La finalul probei de nominalizare, Lola Crudu a pierdut și va ajunge în proba de duel.

„Am dat totul astăzi, dar mi-am dat seama că durerea nu mă ajută deloc și brațul nu mă ajută deloc”, a spus Lola Crudu, mărturisindu-le celorlalți Crocodili că îi iubește.

„Mă abțin foarte tare să nu plâng”, a spus și Alex.

Urmăriți cum s-au descurcat Crocodilii la proba de nominalizare în clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

„Crocodilii”, îngenunchiați după înfrângerea în proba de Salvare. Lola, în lacrimi! „Vreau să plec acasă!”... Moment sfâșietor la „Ultimul Trib”. Ionuț Iftimoaie a aflat că tatăl lui a murit! „Am rămas singur”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x