Antena Căutare

Mircea Zamfir, pe perfuzii, la “Ultimul trib”: “Cu greu m-am pus pe spate și nu m-am mai mișcat. Eram terminat”

Competiția continuă diseară, de la ora 22:45, la “Ultimul trib”, cu Jocul căpitanilor, o probă cu o miză importantă. Este ultima probă care se va disputa între căpitanii celor două tabere rămase în joc, cea roșie a Crocodililor și cea galbenă a Lemurilor, căci în curând va veni momentul în care echipele vor dispărea.

Competiția continuă diseară, de la ora 22:45, la “Ultimul trib”, cu Jocul căpitanilor, o probă cu o miză importantă. Este ultima probă care se va disputa între căpitanii celor două tabere rămase în joc, cea roșie a Crocodililor și cea galbenă a Lemurilor, căci în curând va veni momentul în care echipele vor dispărea, iar concurenții vor continua lupta individual. Jocul căpitanilor îi va aduce față în față, într-o probă complicată și solicitantă, pe Nelly Condeescu, din partea Crocodililor, și Sorin Brotnei, din cea a Lemurilor. Care sunt interesantele premii pe care și le vor disputa cei doi căpitani, pe plaja din Madagascar, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 22:45.

“Sunt singurul Lemur original care a rămas în echipa galbenă. Mi-a plăcut să am responsabilitatea asta de căpitan. Probabil un ultim căpitan, la cum am văzut că se desfășoară probele. Sper ca norocul să fie de partea mea.”, spune Sorin Brotnei.

Mircea Zamfir, pe perfuzii, la “Ultimul trib”:  “Cu greu m-am pus pe spate și nu m-am mai mișcat. Eram terminat”

“Mă bucur foarte mult pentru că voi avea sprijinul colegilor mei. Contează foarte mult. Și chiar dacă nu o să li se dea voie să îmi spună strategie, doar prin simplul fapt că le aud vocea și că îmi spun “Bravo!” și „Ești bine!”, îmi vor da putere și mă vor ajuta să merg mai departe.”, spune și Nelly Condeescu.

Mircea Zamfir, pe perfuzii, la “Ultimul trib”:  “Cu greu m-am pus pe spate și nu m-am mai mișcat. Eram terminat”

De pe margine, cei doi căpitani desemnați să se confrunte în acest joc vor fi susținuți de colegii lor, Ioana Șulea, Mircea Zamfir, Daniel Chiriță și Silviu Geandră, din echipa Lemurilor, și Alex Filip și Silviu Mircescu, din cea a Crocodililor.

Mircea Zamfir, pe perfuzii, la “Ultimul trib”:  “Cu greu m-am pus pe spate și nu m-am mai mișcat. Eram terminat”

Este ultima probă între căpitani și mă aștept să existe și surprize”, spune Mircea Zamfir, înainte să i se facă rău și să aibă nevoie de îngrijri medicale. “Am început dimineața bine, am făcut curat, eram plin de viață, dar când am mers pe barcă lucrurile au luat o întorsătură bruscă. Am început să mă simt rău, să mă doară genunchii, gleznele, să mi se facă frig, să simt că încep să ard... Cu greu m-am pus în genunchi și pe spate și nu m-am mai mișcat. Eram terminat”, povestește el. I se face un test rapid pentru a se vedea dacă s-a îmbolnăvit de malarie și i se vor pune perfuzii. “Noi nu înțelegem ce are Mircea dar, într-adevăr, este foarte slăbit. Oboseala de pe insulă, jocurile, mâncarea, toate lucrurile astea în timp își fac simțită prezența.”, spune colegul său, Sorin Brotnei. De ce anume suferă Mircea Zamfir și cum va depăși el situația, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară.

Mircea Zamfir, pe perfuzii, la “Ultimul trib”:  “Cu greu m-am pus pe spate și nu m-am mai mișcat. Eram terminat”

De asemenea, probleme medicale sunt și în echipa Crocodililor. După ce iese în larg să pună momeală pentru pești, alături de doi localnici și de colegul său de echipă, Alex Filip, Silviu Mircescu începe să simtă dureri la degetul mare al piciorului stâng. “E ceva aici care trebuie scos. Nu am altă variantă.”, îi spune medicul, după ce îl examinează. “Mă doare rău! Mă ustură foarte tare!”, încearcă acesta să se împotrivească. Ce anume i-a scos doctorul din picior lui Silviu Mircescu, telespectatorii vor vedea în această seară.

Mircea Zamfir, pe perfuzii, la “Ultimul trib”:  “Cu greu m-am pus pe spate și nu m-am mai mișcat. Eram terminat”

Ce se întâmplă cu cei doi concurenți care au nevoie de tratament medical, cum se va încheia Jocul căpitanilor și ce schimbări va aduce acesta în competiția “Ultimul Trib”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 22:45, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Octavian Strunilă, din Madagascar.

Sorin Brotnei și Silviu Geandră au avut un șoc când s-au văzut în oglindă, la “Ultimul Trib”: “Am slăbit vreo opt kilogr... Noapte de coșmar pentru Ioana Șulea, la ”Ultimul Trib”: ”A fost straniu! Parcă simțeam că sunt într-un cub negru!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x