Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Doi „Crocodili” s-au transformat în Moș Nicolae pentru sute de copilași nevoiași. „Îmi aduc aminte că nu aveam multe lucruri când eram mic”

 

Doi concurenţi ai show-ului "Ultimul Trib" s-au transformat, pentru câteva ore, în Moş Nicolae! Mircea Zamfir şi Daniel Chiriţă au oferit cadouri unor copii cu care viaţa nu a fost binevoitoare. Însă cei 250 de puşti au avut - măcar pentru o zi - motive de fericire.

„Am fost şi noi copii odată, ca şi sportivi, eu îmi aduc aminte că nu prea aveam multe lucruri când eram mic şi am suferit foarte mult.​”

Acesta este motivul pentru care sportivul Mircea Zamfir a vrut să pună un zâmbet pe chipul copiilor nevoiaşi. Nu i-a lăsat fără un dar acum de Moş Nicolae. Surpriza a fost pregătită în cele mai mici detalii împreună cu fotbalistul Daniel Chiriţă. Cei doi s-au cunoscut în Madagascar, la show-ul Ultimul trib, difuzat de Antena 1.

„Dacă nu faci nimic este mai rău decât dacă ai da ceva din suflet,să simtă şi copiii ăştia că sunt sărbători,că sunt apreciaţi”, a adăugat sportivul.

Evenimentul caritabil a avut loc în sala Giuleşti din Capitală, acolo unde copiii au avut parte de un meci de fotbal de sală şi un spectacol de dans aerobic. 250 de copii au primit câte un dar din partea lor. 100 dintre ei provin de la orfelinate, iar restul fac parte din familii nevoiaşe.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe