Căutare Live

Ultimul Trib. Primele semne de gelozie la „Ultimul Trib”? Gabriela, ceartă cumplită cu partenerul său!

Apar primele tensiuni la „Ultimul trib”! Echipa albastră a pierdut jocul de „Nominalizare” și a decis cine intră la duel.

Apar primele tensiuni la „Ultimul trib”! Echipa albastră a pierdut jocul de „Nominalizare” și a decis cine intră la duel.

Rând pe rând, „cameleonii” și-au exprimat nominalizarea și la final, rezultatul a fost cât se poate de clar: Gabriela a fost cea trimisă la duel.

După acest moment tensionat, Gabriela și Silviu au avut o discuție de cuplu în care femeia și-a exprimat nemulțumirea.

Ea simte că ei doi nu mai formează o echipă, așa cum erau înainte de-a veni în Madagascar. Tensiunile în cuplu și-au spus cuvântul atunci când Silviu a început să fie ceva mai apropiat de Oana, colega de trib.

„Am cerut doar să fii acolo pentru mine și tu ce-ai făcut”, a răbufnit concurenta supărată. Ce detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Ultimul Trib. „Lemurii” și „Crocodilii”, confruntare uriașă! Legați la ochi, concurenții trebuie să tragă carul zebu căt... Ultimul Trib. Victorie uriașă pentru „Lemuri”! Ca un Hercule dezlănțuit, Dorian Popa a luptat cu toate forțele pentru a ...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
Top Văzute
x