Antena Căutare

„Ultimul Trib”. Proba pentru salvare a luat sfârșit! Iată care este echipa care va trimite un om la duel

Cameleonii și Crocodilii s-au luptat într-un joc pentru salvare, astfel încât să se ferească de obligația de a nominaliza un om care să ajungă la duel cu Paula Chirilă, din tribul Lemuri.

Cameleonii și Crocodilii s-au luptat într-un joc pentru salvare, astfel încât să se ferească de obligația de a nominaliza un om care să ajungă la duel cu Paula Chirilă, din tribul Lemuri.

La proba de salvare, echipele au ajuns legate la ochi, pentru a nu vedea traseul pe care urmau să îl parcurgă. Unul dintre membrii fiecărei echipe, nominalizat de colegii lui, a fost dezlegat la ochi și a trebuit să îi ghideze pe toți ceilalți de-a lungul acestui traseu.

Traseul a inclus, între altele, o groapă cu nisip, un turn, iar echipele au trebuit să găsească și să colecteze câte opt piese de puzzle. Fiecare jucător a trebuit să ia cel puțin o piesă, iar la final să asambleze puzzle-ul.

Echipa roșie s-a salvat, în timp ce echipa albastră încă nu colectase toate piesele de puzzle.

Astfel, Cameleonii vor fi nevoiți să nominalizeze un coechipier care să meargă la duel.

„Ultimul Trib”. SABOTAJ? Tribul Lemuri a ales! Cine este concurenta care va ajunge la duel... „Ultimul Trib”. Cameleonii au decis cine se va duela cu Paula Chirilă! O concurentă S-A SACRIFICAT! „Nu mă simt veriga s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x