Antena Căutare

Au mai picat... doi! Proba „Ține minte să câștigi” face alte victime pe parcurs: „Nu pot să țin minte atâtea imagini”

Pe măsură ce proba de salvare avansează, lucrurile se complică pentru cei rămași. Numărul imaginilor se mărește, iar pentru cei rămași totul devine mai dificil. Alți doi concurenți au părăsit jocul

Pe măsură ce proba de salvare avansează, lucrurile se complică pentru cei rămași. Numărul imaginilor se mărește, iar pentru cei rămași totul devine mai dificil. Alți doi concurenți au părăsit jocul.

Primul care trece pe... margine a fost Daniel Chiriță. Fostul fotbalist al Petrolului Ploiești a pierdut șirul și nu a mai reușit să se descurce, ceea ce i-a atras automat eliminarea: „Recunosc că a fost greu. Eu sunt sportiv. Mi-e greu să țin minte toate imaginile alea”, a spus Chiriță.

A treia etapă a probei a mai scos un concurent din cursă. Ioana Șulea a rămas ultima și a fost nevoită s se alăture celor deja ieșiți din cursă, respectiv Daniel Chiriță și Nelly Condeescu: „M-am bazat că ajung în timp util, dar am ridicat mâna ultima”, a recunoscut frumoasa blondă.

Avem prima eliminată din proba de salvare: „Nu e tocmai corect. S-au vorbit între ei. Sorin și Ioana au comunicat între ... Habemus câștigător al probei „Ține minte să câștigi”.” Finală încinsă între Sorin și Mircea: „Ai terminat cu o secundă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x