Antena Căutare

Metodele de a face rost de mâncare în Madagascar le dau de lucru, dar și de gândit concurenților din „Ultimul Trib”

Viața în noile teritorii s-a dovedit o provocare pentru cele două echipe din „Ultimul Trib”, în noua formulă. Foamea îi împinge către activități complet necunoscute lor, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1!

Viața în noile teritorii s-a dovedit o provocare pentru cele două echipe din „Ultimul Trib”, în noua formulă. Foamea îi împinge către activități complet necunoscute lor, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1!

Lemurii, care au pierdut săptămâna trecută proba de Teritoriu, au primit o pungă de orez, rația de hrană care să le ajungă pentru săptămâna pe care o vor petrece pe insula pustie. De partea cealaltă, sportivii au ajuns pentru prima dată în sat, avându-i însă ca ghizi pe Mircescu și Oana, cei care au fost foarte bine primiți de localnici de fiecare dată. Aceștia le-au făcut cunoștință Crocodililor cu mama Voula și ceilalți membri ai tribului și, mai ales, i-au învățat cum se face trocul în acest colț al insulei.

„E greu să îți dai seama de niște oameni când îi vezi doar la probe... Dar aici i-am cunoscut mai bine pe Crocodili și sunt oameni luptători, competitivi, așa cum sunt și eu. Am văzut asta și astăzi, la probe, când nu mai puteau, dar în același timp vedeai că nu vor să renunțe”, a spus Oana.

O surpriză frumoasă a venit a doua zi, când concurenții au primit o pauză neașteptată, dar binemeritată. Iar dacă pe plaja pustie băieții au plecat la pescuit, în sat, Crocodilii au ieșit la recoltat de orez după metodele locale. Iar după ce au strâns un lan de orez, l-au uscat și au bătut boabele, la final abia au reușit să obțină câțiva pumni de orez și de făină de orez. „Nu îți mai vine să arunci nimic de mâncare când vezi cât de multă muncă este! Noi, acasă, mergem la magazin și imediat cumpărăm un kilogram de orice”, a mărturisit Alex Filip.

Cum se vor descurca cele două echipe și cine va câștiga proba de Salvare, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție „Ultimul Trib”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x