Regulile jocului se schimbă radical! De astăzi, lupta pentru supraviețuire se dă în interiorul echipelor

După ce echipa albastră a dispărut, Octavian Strunilă, prezentatorul emisiunii, anunță noul regulament de la Ultimul Trib.

După ce tribul Cameleonilor a dispărut, Octavian Strunilă, prezentatorul emisiunii, anunță noul regulament de la „Ultimul Trib”.

Într-o nouă formulă, Lemurii și Crocodilii își poartă stegurile spre plaja unde se va disputa jocul pentru Salvare. Voioși, Crocodilii au povestit cum a decurs prima noapte pe insulă și cât de mult i-a ajutat Mircescu, veteranul Insulei Pustii.

Atmosfera se schimbă brusc, în momentul în care Octavian Strunilă face un anunț surpinzător: „De astăzi, totul de schimbă radical! Sunt noi reguli, iar de astăzi, lupta pentru a rămâne în competiție se va da în interiorul echipei. Duelul va fi între doi oameni din aceeași echipă!”

Prima probă a ediției va fi Salvarea, care se va juca între echipe, ca până acum. Cine câștigă, pleacă în Teritoriu, este salvată. Echipa care pierde joacă un joc de Nominalizare în interiorul echipei, fiecare membru, pe cont propriu. Cine iese pe ultimul loc, se duce automat la Duel, cine iese pe primul loc are imunitate, iar ceilalți membri se votează între ei și trimit al doilea om la Duel.

Ultimele știri