Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Se schimbă regulile jocului la „Ultimul trib”! Un alt concurent a părăsit competiția!

 
+11 click pentru
galerie

O nouă zi a început în Madagascar și emoțiile au atins cote uriașe, fiindcă un duel de zile mari va decide soarta concurenților!

Urmează jocurile, dar înainte de asta, concurenții dezvăluie cât de greu este traiul pe insulă, mai ales atunci când crabii își fac apariția și fură totul!

A venit și momentul confruntării, cel în care doi dintre cei mai puternici concurenți se vor înfrunta din nou. Urmează jocul de ELIMINARE, în care rămâne de văzut cine este cel mai bun dintre cei buni!

Cei doi crocodili, Alex și Silviu, se pregătesc de jocul numit „Taie-ți drum spre victorie”. Concurenții au fost nevoiți să parcurgă un traseu plin de tot felul de provocări. Cine găsește cheia deschide cufărul și cară sacii de nisip la locul stabilit și apoi urmează construcția unui puzzle.

Cine pierde proba pleacă de la emisiunea „Ultimul Trib”, așa că miza este una cât se poate de serioasă.

Silviu începe proba în forță, urmat îndeaproape de Alex. A fost o probă de forță, din care doar unul a ieșit învingător. Cel care pleacă acasă este Alex!

„Mult succes în continuare, Silviu! Plec împăcat de aici și primul lucru pe care îl voi face când plec de aici este să merg la copiii mei, care în România au început deja școala. În ultimele zile o luasem deja la vale, corpul meu nu mai voia să mănânce. Dar o să ajung acasă și o să treacă, avem o lună de zile de când stăm în condițiile astea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această șansă. Nu am niciun regret. Cât am învățat într-o lună aici nu am învățat în toată viața”, a mărturisit concurentul înainte de plecare.

Silviu a demonstrat încă o dată că este un concurent extrem de puternic de la emisiunea „Ultimul trib”.

Întors în sat, bucuria colegilor nu a fost parcă atât de mare!

Nu a mai durat mult și un nou joc de TERITORIU i-a adus pe concurenți în fața unei probe dificile. Este pentru ultima oară când are loc acest joc, căci cei rămași la „Ultimul Trib” vor lupta separat de acum încolo, nu pe echipe.

Din nou un joc plin de emoții și obstacole, din care doar cei mai buni termină primii.

După multe emoții, echipa roșie câștigă și merge în satul malgaș, iar lemurii se duc pe insula pustie.

Bucuria a fost mare pentru cei din satul malgaș atunci când i-au revăzut pe concurenți. Obosiți, aceștia și-au tras sufletul și au încercat să își procure cele necesare pentru a se hrăni.

Ne revedem vinerea viitoare, de la ora 22:30, la Antena 1, pentru o nouă ediție „Ultimul trib”.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE