Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Piramida i-a dărâmat pe Lemuri. Un concurent este trimis la Duel: „E un moment în care îmi vine să urlu. Nu mai suport nimic”

 
+2 click pentru
galerie

După ce au pierdut proba de Salvare, Lemurii sunt a doua echipă care trebuie să trimită un om la duel. Cu toate că au încercat să facă haz de necaz, tensiunea dintre membrii echipei este ușor de observat.

Nu e deloc ușor pentru Lemuri. Începe să conteze din ce în ce mai mult care este poziția fiecăruia în grup și ce alianțe s-au format, pentru a nu fi propus la duel. 

Dacă omul pe care îl trimit la Duel va pierde, întreaga echipă va fi pedepsită. Vor locui în sat, dar ca pe insula pustie: fără a avea contact cu localnicii, fără dreptul de a primi ceva de la ei (mâncare). Ca pe insulă, vor putea să gătească folosind doar orez, apă și sare.

Fără să stea pe gânduri, Ionuț o votează pe Sorana: „Cine se grăbește să ajungă acasă, va ajunge acasă. Cine vrea să rămână aici, trage până la ultima picătură de energie.”

Sorana nu pare foarte afectată de voturile pe care le primește: „E un moment în care îmi vine să urlu. Nu mai suport nimic. E ca și cum aș avea o rană deschisă și îmi tot pui sare pe ea. E totul ca o picătură chinezească pentru mine.”

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe