Antena Căutare

Cameleonii își aleg duelistul: „De acum încolo, Dumnezeu cu mila!”

Cameleonii au pierdut jocul de nominalizare, astfel sunt nevoiți să trimită un om la duel. Silviu Geandră este cel care își va încerca norocul la duel.

Cameleonii au pierdut jocul de nominalizare, astfel sunt nevoiți să trimită un om la duel. Silviu Geandră este cel care își va încerca norocul la duel.

Cameleonii au avut un ajutor în plus pentru 24 de ore. După plecarea Danielei, au rămas doar trei și trebuie să aleagă un om care să meargă la duel.

Pentru ei, e din ce în ce mai greu. După toate greutățile prin care au trecut, echipa Cameleonilor trebuie să nominalizeze pe cineva la duel.

Oana a fost prima care a votat: „Sunt convinsă că fiecare echipă va trimite cel mai puternic om la acest duel. Din păcate, Mircescu este accidentat. Îl voi trimite pe Silviu pentru că este puternic - am încredre în el și sper să se descurce.”

Silviu nu s-a autovotat, iar votul decisiv a fost al lui Mircescu.

Cu două voturi pentru, Silviu este concurentul trimis la duel.

Daniela Crudu este nevoită să părăsească ”Ultimul Trib” din motive medicale! La final de drum, a fost aplaudată de toți ... Lupta pentru Salvare a început! Crocodilii sau Lemurii? Cine scapă și cine trebuie să trimită al doilea om la Duel?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x