Antena Căutare

Ultimul Trib. Pentru Cameleoni începe lupta pentru supraviețuire: „Nu găsim nimic aici. O să murim de foame. Toată lumea trebuie să caute”

Nu au avut noroc, iar punctajul mic înregistrat după primele probe i-au exilat pe Camelonii Albaștri pe o insulă pustie.

Nu au avut noroc, iar punctajul mic înregistrat după primele probe i-au exilat pe Camelonii Albaștri pe o insulă pustie. De la distanță totul părea relativ acceptabil, numai că așa cum se întâmplă în asemenea locuri, pe afară-i vopsit gardul și-năuntru-i leopardul. Vestea bună e că leoparzi nu există în zonă, însă lucrurile frumoase se opresc aici.

Pe insula unde au ajuns Cameleonii nu există mai nimic. Nici măcar o sursă de hrană, ceea ce i-a făcut pe Pădureanu, Ema, Gabriela și Silviu, Mirel, Oana și Mircescu să se întrebe dacă nu cumva nu vor pieri din pricina foamei: „Nu găsești nimic aici. Nici măcar fructe. Avem nevoie să ne concentrăm. Am pierdut, dar trebuie să fim o echipă. ALtfel murim de foame”, spun cei care formează echipa oamenilor obișnuiți.

Zis și făcut. Cu o determinare care i-ar fi ajutat să câștige probele care i-au trimis pe insulă, Cameleonii Albaștri încep lupta pentru supraviețuire.

Ultimul Trib. Vedete în România, vedete-n Madagascar. Lemurii primiți cu surle și trâmbițe: „Johnuleeee, câtă veselie, H... Ultimul Trib. Vula vrea să învețe limba română. Cu ajutorul lui Dorian Popa, șefa de trib rostește primul cuvânt: „Hâț!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x