Căutare Live

ULTIMUL TRIB! Doamnelor și domnilor, el este câștigătorul! Cine a ieșit învingător în prima confruntare a căpitanilor:”Are un milion de ariary!”

Alex Filip, Silviu Mircescu și Ionuț Iftimoaie sunt concurenții provocați să ia parte la prima confruntare a Căpitanilor, iar proba s-a dovedit a fi una nu tocmai ușoară. 

Alex Filip, Silviu Mircescu și Ionuț Iftimoaie sunt concurenții care au acceptat să ia parte la prima confruntare a Căpitanilor, iar proba s-a dovedit a fi una nu tocmai ușoară.

Astfel, ei au trebuit să facă față probei denumite ”Scara”, o etapă de forță, viteză dar și de agilitate.

”Trebuie să plecați de la punctul 0, să ajungeți în capăt, la cele trei steaguri, unde sunt trei cutii. Aveți 11 chei și trebuie să vedeți care se potrivește să desfaceți lanțul, scoate-ți cutia și să apoi trebuie o aduceți la gard. Fugiți înapoi, unde aveți două bucăți de scânduri și desfaceți sfoara. Desfaceți bucată cu bucată cele șase trepte, după care trebuie să le potriviți treaptă cu treaptă, după care trebuie să desfaceți cutia, în care se află alte trei cutii. Trebuie să le scoateți, să le ridicați sus, să le așezați una peste alta și să înfigeți steagul. Primul care face asta câștigă un milion de ariary.

Dacă la început Ionuț Iftimoaie a intrat primul în apă și a ajuns la cufăr, ulterior, pe parcurs, el a pierdut teren.

Astfel, proba scândurilor pe care trebuia să le aducă la mal pentru a forma o scară i-a dat bătăi mari de cap acestuia.

Lupta s-a dus, fără doar și poate, între Silviu și Alex, iar cel învingător a ieșit, evident Silviu Mircescu, care nu doar că a reușit să construiască scara respectivă, dar a dus cele trei cuburi sus, pe platformă, pe care le-a așezat unul peste altul.

”Echipa albastră a câștigat un milion de ariary. ”, a anunțat Octavian Strunilă, prezentatorul emisiunii.

Silviu Mircescu a surprins, însă, pe toată lumea, întrucât a decis să împartă banii câștigați cu celelalte echipe.

ULTIMUL TRIB! Ioana Șulea trece în echipa Lemurilor! Mircea Zamfir: ”Ne-am trezit fără șansa de a lupta și cu șase oamen... ULTIMUL TRIB! Tensiunea atinge cote maxime în Madagascar! Ce probă trebuie să depășească concurenții ca să nu ajungă la ...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri