Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Galerie foto! Ce cred concurentele Next Top Model ca este caloria!

Aventura Next Top Model continua joia aceasta, de la 20:30, cu noi si noi provocari. Botezatu vrea sa se asigure ca cea care va castiga titlul de Next Top Model este pregatita pentru orice situatie, asa ca le supune la tot felul de teste. Ba chiar le-a pregatit si un chestionar, a carui vedeta este definitia caloriei. N-o sa-ti vina sa crezi ce au raspuns fetele.

Cu doar doua editii inainte de marea finala a reality show-ului, competitia Next Top Model devine din ce in ce mai acerba, iar profesionalismul celor sase fete ramase in lupta este testat cu probe din ce in ce mai grele. Au trecut de multe provocari inedite, insa nici prin gand nu le-a trecut fetelor ca vor ajunge sa dea extemporal. Inainte de a le inmana pasaportul catre lumea modellingului, Catalin decide sa le supuna unui test de cultura generala intr-ale modellingului si le-a pregatiti fetelor 25 de intrebari...haioase.

„Un model bine informat ar asterne pe hartie toate raspunsurile in mai putin de 10 minute. Mi-am propus sa fiu indulgent astazi, astfel ca aveti la dispozitie 20 de minute!” le-a spus dur. Fetele trebuie sa noteze tinuta potrivita pentru o participare la casting, sa defineasca termeni precum haute couture, booker, composit card, sa recunoasca personalitati de renume din modelling, dar si sa dea definitia caloriei. Iata ce au raspuns fetele:

Caloria este un animal mic si nesimtit, care se strecoara in sifonier si ne stramteaza hainele / Caloria este egala cu o zecime de kilogram, impartita la numarul de mese mancate intr-o zi si inmultita cu o treime din numarul de imbucaturi de alimente ce contin grasimi si glucide / Caloria este efortul de macinare a grasimilor din corp impartit la 3.14 si inmultit cu radical din forta gravitationala.

Recomandari