Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Dan Negru, salvat la Istanbul de regele Hagi

Duminica, de la ora 20.30, Gsp tv  va transmite in direct, meciul Galatasaray-Fenerbahce, din Supercupa Turciei,  iar telespectatorii  vor putea urmari, timp de 90 de minute, atat  spectacolul de pe gazon cat si cel din tribune

Cu siguranta, cei care au fost in Turcia, au descoperit cu mare placere ca romanii sunt intampinati cu multa afectiune de turci, multumita lui Hagi, cel care ani de zile a jucat si a antrenat la Galatasaray, una dintre echipele ce vor performa duminica in finala transmisa de postul de sport al trustului Intact.

N-a facut exceptie nici Dan Negru, aflat pentru niste filmari in Istanbul. Fan declarat al fotbalului din Turcia, prezentatorul show-ului ANTENEI 1,”Te pui cu blondele”, si-a achizitionat cu mare greutate bilete la derby-ul Fenerbahce- Trabzonspor.

In drum spre stadion, din cauza traficului infernal, dar si pentru ca orasul Istanbul are multe stradute intortocheate, Dan Negru s-a ratacit. Speriat ca nu va avea timp sa prinda inceputul meciului, vedeta de la “Te pui cu blondele” a cerut ajutorul unei patrule de politie aflata in apropiere. Dupa zeci de minute bune de explicat in engleza, franceza, italiana si gesticulat pana la febra musculara, Dan Negru a realizat ca avea sa piarda nu numai inceputul meciului asa cum s-a gandit initial, ci chiar toata partida pentru ca politistii pareau ca nu inteleg absolut nimic.

Salvarea lui a venit in momentul in care unul dintre ofiteri a observat in masina vedetei Antena 1 o fotografie a acestuia alaturi de marele fotbalist Gheorghe Hagi, adorat si ridicat la rang de rege de catre toti suporterii turci. Atitudinea patrulei fata de Dan s-a schimbat complet din acel moment, l-au imbratisat, aclamat si chiar l-au condus pe Dan pana la intrarea in stadion.

Recomandari