Lavinia a fost eliminata de la Next Top Model. Au mai ramas doar cinci concurente in lupta pentru marele premiu

Concursul s-a incheiat pentru Lavinia, care a fost eliminata in a XII-a editie a Next Top Model. Doar cinci concurente au mai ramas in lupta pentru marele premiu.

Lavinia a fost criticata dur de Catalin Botezatu. La sedinta foto de pe terenul de golf ea nu a reusit sa impresioneze si sa intre in pielea personajului. Concurenta a fost acuzata ca a ramas fixata in sedinta foto pin-up, din editia trecuta. Mai mult, Botezatu a fost nemultumit de ea, pentru ca s-a ingrasat foarte mult in ultima vreme.

Lavinia a declarat, dupa eliminare, ca se simte obosita si ca vrea sa ajunga acasa, ca sa se relaxeze.

Fetele au fost foarte surprinse de alegerea facuta de Botezatu, multe dintre ele crezand pe parcursul concursului ca Lavinia va fi marea castigatoare.

In schimb, Denisa a fost laudata. Ea s-a descurcat cel mai bine la ambele sedinte foto din editia cu numarul 12. Alaturi de ea, in concurs au mai ramas Laura, Cristina, Barbara si Ramona.

Urmareste aici momentul eliminarii!

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri