Căutare Live

Mihaela Datcu a castigat o tinuta de la Guess. Participa si tu la concursul Next Top Model!

Mihaela Datcu are 27de ani, este asistenta medicala in Mangalia si foarte fericita ca a castigat premiul pus la bataie de Guess si Next Top Model, joi seara, la Antena1. Din cele trei combinatii de haine, Mihaela si-a ales geaca de piele.

Pentru ea, participarea la concursul organizat pe pagina de Facebook a emisiunii a fost ca o sesiune de shopping, “sport” de care e foarte indragostita. Are un sot pe care-l iubeste si spera sa devina in curand mama.

La Next Top Model, preferata Mihaelei este Ramona Popescu, dar pariaza ca Sinziana Cozorici este viitoarea castigatoare a marelui concurs din sezonul trei. Pentru ca ii pare imatura, si-ar dori ca Lavinia sa fie urmatoarea care paraseste competitia.

X FACTOR: Cheloo a taiat in carne vie! Vampirasul, cele patru fete cucuiete, inghititoarea de sabii si „rosiile” din Mol... X Factor: Vezi cei noua copii ai juratului Dan Bittman !!!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri