Ramona Popescu a castigat cel de-al treilea sezon Next Top Model

Ramona este marea castigatoare a premiului in valoare de 70.000 de euro oferit de MRA Models. Tanara in varsta de 22 de ani a demonstrat pana in ultima clipa ca are calitatile necesare unui manechin de talie internationala.

Catalin Botezatu le-a dat mari emotii celor trei finaliste inainte sa anunte castigatoarea concursului. Dupa ultima jurizare din acest sezon, le-a inmanat tuturor fotografiile si le-a supus unei nopti in plus de asteptare.

"Pentru prima data in istoria Next Top Model, sunt indecis", le-a spus Catalin fetelor care l-au impresionat la ultima sedinta foto.

Decizia a fost anuntata intr-un mod surprinzator si la o ora neobisnuita. Fetele s-au trezit inainte de rasaritul Soarelui pentru a merge pe un camp plin de baloane cu aer cald. Ramona, Barbara si Denisa au fost trimise fiecare in cate un balon.

Conform regulei impuse de Catalin Botezatu, castigatoarea a fost cea alaturi de care designerul s-a urcat in balon si a zburat deasupra Turciei. Ramona Popescu a fost singura care s-a bucurat de acest privilegiu, primul dintr-o serie mul mai lunga ce o asteapta in cariera sa de model.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri