Scott James, cantaretul autist de la X Factor UK care a dovedit ca talentul este mai important decat orice handicap

Fata de altii, care muncesc saptamani intregi ca sa impresioneze juriul X Factor, el s-a pregatit ani de zile doar pentru a putea aparea pe o scena. Acesta este Scott James, un concurent de 21 de ani, care si-a luat inima in dinti si a venit la auditiile X Factor UK, in ciuda handicapului sau: sufera de autism.

Diagnosticat inca de la 13 ani cu aceasta boala, Scott a fost nevoit sa stea, ani de-a randul, numai in casa, cu exceptia orelor petrecute la scoala. Mediul academic a fost singurul la care s-a adaptat, fiind, in rest, terifiat de apropierea oamenilor. Totusi, a indraznit sa faca ceva ce nu crezuse vreodata ca va fi posibil: sa cante in fata a sute de oameni.

Vezi auditia sa pe xfactor.a1.ro!

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri