Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Uite cum mananca pe ascuns o concurenta la Next Top Model! Vezi ce reguli stricte le-a impus Botezatu in cantonament!

Foarte strict in ceea ce priveste alimentatia fetelor de la Next Top Model, Catalin Botezatu nu le scapa din ochi pe frumoasele aspirante la marele titlu. Dupa terminarea unui shooting spectaculos, concurentele au sperat sa se poata relaxa fara a mai tine cont de reguli.

Desi si-au dorit sa se retraga cat mai departe de Catalin, pentru a savura in liniste cate un sandwich, fetele au fost luate prin surprindere, iar reactia designerului a fost cat se poate de vehementa. Panicata ca va fi prinsa si ea de Catalin, una dintre domnisoare s-a ascuns dupa canapea pentru a-si termina sandwich-ul. In doar cateva minute, timp in care Catalin le mustra pe celelalte fete, Lavinia a mancat in mare graba, reusind sa se tina la distanta de replicile acide ale designerului. Gestul ei poate atrage insa sanctiuni importante.

“Inteleg ca va e foame, dar nu cu paine. Poti sa mananci maximum o feliuta de paine pe zi, maximum. O jumatate de felie atat! Ti-ai sters tot rujul. Un manechin trebuie sa stie sa si manance. Daca tot mananci cu rujul pe bot, trebuie sa stii sa mananci, adica in varful buzelor. Asta in cazul in care trebuie sa mananci rujata, pentru ca acum arati ca o masca”, i-a spus Catalin Dianei, una dintre concurente.

Regulile cantonamentului, expuse in vazul tuturor, sunt foarte stricte, iar fetele stiu ca fiecare abatere poate atrage sanctiuni. Pe langa faptul ca nu au voie cu telefoane mobile, laptopuri, nu au voie sa primeasca vizite sau sa paraseasca hotelul fara autorizatie, un punct important in regulament este cel legat de dieta. Fetele trebuie sa se cantareasca zilnic, iar daca se ingrasa mai mult de trei kilograme sunt pasibile de eliminare.

Recomandari