X Factor: cine l-a lasat pe Cheloo fara grai la el acasa? Vezi cei 15 finalisti!

X Factor a ajuns la Judges Home Visit, in care mentorii isi duc "elevii" acasa

Buna seara!

A inceput X Factor! Dupa auditii si Bootcamp, am ajuns la vizita la casa juratilor!

Cheloo si-a intampinat elevii acasa, la Doftana! Apoi, la treaba, la cantat!

Primii patru concurenti au cantat! Fiecare cum s-a priceput mai bine! Bitza si Cheloo au stat cu urechile pe ei! Mergem mai departe! "Cu viata, Ioane!", ii spune Cheloo lui Ionut Man. Mai o critica, mai o incurajare...Liniste, canta "fermierul". "Tie chiar iti place sa canti!", i-au spus rapperii. Gata! Cei opt au terminat. Urmeaza o seara grea pentru ei. Cheloo si Bitza...dezbat!

ATENTIIEEEE. Cheloo anunta cine merge in Gale! Chiar asa, VEZI AICI cine merge! Urmeaza cel mai tare moment X factor de pana acum. Mai e un singur loc si doi candidati: Natalia si Ionut. Cheloo isi gaseste cu greu cuvintele. Ce s-a petrecut? TOTI OAMENII LUI CHELOO PENTRU FINALA SE CUNOSC!

Acum mergem sa vedem ce decid Dan Bittman si Delia. "Bon Jovi" canta la Holograf acasa. La Delia sunt trei fete cucuiete. Toate moldovence. Toate in rosu. Dan Bittman vorbeste cu elevii lui. Le spune ce si cum. Unde au gresit, unde au punctat. Ii 'fierbe". Apoi le da verdictul. "Doamne, am trecut mai departe!", se aude un glas de rocker. E cel al lui Raduly. Primul elev al lui Bittman ajuns in finala! Pacat ca nu merge si Alexandra...

In acest timp grupurile sunt ascultate de Delia. Continua deciziile. Nadir merge mai departe. La fel si "Bon Jovi", Tudor Todut. Nu si "Shakira, Sanziana!" Iulia, fata desculta de la auditii, apare pe tocuri! Pentru prima data in viata sa! Ataca un Mariah Carey. Trecem la grupuri. Deja incepe sa se stie cine merge mai departe si cine nu. Cine?

In cealalta parte, Dan Bittman are de ales intre doua fete. Se lasa cu plans...De tristete si de bucurie. "M-ati fiert atata", se aude o voce. De concurent care merge mai departe! Diana Cazan nu continua. Din pacate, e prea moale pentru scena. "Acolo, hienele te-ar manca de vie!", ii zice Bittman.

Mergem la grupuri. Baietii de la "Backstreet"...Dan Bittman nu stie cel astepta. Ioana e pregatita sa atace! Edi Petrosel, care o vede pentru prima oara, ii spune ca e imprevizibila! La grupuri, e cearta. "Nu iese nimic bine!"

Pe Arena Nationala e 1-0 pentru Dinamo. A marcat Alexe.

Delia, hai cu deciziile! Cei patru baieti merg in finala! Trecem si pe la blonzi? Delia ii anunta pe cei trei blonzi: "Va sarut dulce si ne vedem in finala!" Ioana fierbe la casa lui Bittman. S-au dat, seja, cele patru locuri si doar ea a mai ramasa la jurizare! WOW! Ce se petrece! Delia vorbeste cu Bittman. Mai vor un loc in finala. Suplimentare! Laurentiu si Bernice merg si ei. Mai mult morti decat vii! Ioana da sa plece acasa. Dan o intoarce. Vreau sa-ti mai spun doar atat. "Pe perete, acolo, scrie: esti in Gale!"

Asta a fost tot. Se stiu finalistii, ne vedem si noi in Gale!

O seara placuta!

Ultimele știri