Antena Căutare

Așa ceva doar la Uniplay Show vezi. Proba „Te joci din bojoci” le-a lăsat fără suflu pe vedete!

Fetele și băieții au format echipe mixte și s-au apucat de trabă la o nouă provocare pusă la cale de realizatorii Uniplay Show

Fetele și băieții au format echipe mixte și s-au apucat de treabă la o nouă provocare pusă la cale de realizatorii Uniplay Show.

Cu baloane și pahare de plastic, plus multă voință și determinare, vedetele s-au întrecut cum au știut mai bine pentru a câștiga proba cu cel mai neobișnuit nume: „Te joci din bojoci”.

Cea mai tare probă la Uniplay Show! Diana Munteanu a învins o armată de băieți și trei fete superbe în proba „Cântecului... Esteeee. S-a strigat LINIE și după multă tensiune s-a realizat și BINGO! Numerele extrase au făcut alți români fericiți!...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Uniplay Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/video/antena-1/uniplay/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/UniplayShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/6XVN05.

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x