Antena Căutare

Cei mai norocoși români! Extragerea Uniplay și-a desemnat câștigătorii! Brenciu: „Dorim din suflet să vă umplem buznarele!”. UPDATE

Cartoanele vin din toate zonele ţării, aşa că toată România e cu ochii pe urnele "Uniplay Show". Biletele extrase în acest moment fac parte din cele necâştigătoare în ediţia trecută.

Cartoanele vin din toate zonele ţării, aşa că toată România e cu ochii pe urnele "Uniplay Show". Biletele extrase în acest moment fac parte din cele necâştigătoare în ediţia trecută.

„Dorim din suflet să vă umplem buznarele!”, e mesajul lui Brenciu. Să îl credem pe cuvânt!

Să aflăm care sunt primii norocoşi din această seară:

1. Primul telefon din această seară îl primeşte Elena, o tânără de 18 ani căreia bunica i-a luat bilete la ”Uniplay Show”. Din păcate, bunica - internată în spital - nu a cumpărat bilete şi săptămâna aceasta, motiv pentru care a primit doar 500 de lei.

2. Cel de-al doilea bilet extras este cel al Mariei. Nu a avut dubla norocoasă, dar a câștigat 65.000 de lei!

3. Valentin, cel de-al treilea norocos, este din Ploiești, iar numărul 44 i-a adus... 105.000 leii! Bravooooooooooooooooo! A avut dubla norocoasă!

4. Cel de-al patrulea norocos al serii este Niculae din București. A câştigat 105.000 de lei!

5. Ultima norocoasă a serii este Maria din Constanța! 87.000 de lei au fost ai ei!

Așa ceva doar la Uniplay Show vezi! Proba ”Mașina de spălat încurcă la cântat”: show de show cu Nico, Lidia Buble, Nadir... S-a strigat BINGO! Acestea sunt numerele extrase. Ai verificat cartoanele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Uniplay Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/video/antena-1/uniplay/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/UniplayShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/6XVN05.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x