Antena Căutare

Ei s-au născut în zodia norocului. Românii care au devenit câștigători la Uniplay! Bani cu duiumul într-o seară de colecție!

Seara a început fulminant la Antena 1. Horia Brenciu și Diana au extras din urne biletele necâștigătoare de săptămâna trecută, dar care au avut parte de o a doua șansă

Seara a început fulminant la Antena 1. Horia Brenciu și Diana au extras din urne biletele care aparțin celor mai norocoase persoane ale momentului.

Și așa cum se întâmplă în fiecare seară de duminică, au început telefoanele în direct. Evident, Uniplay a mai făcut câțiva români fericiți oferindu-le premii de senzație prin intermediul telefonului.

1. Gheorghe Răduță din Ploiești (Prahova) – a ales numărul 63 și a câștigat 90.000 lei.

2. Vasile Gheorghe Ursu din Câmpeni (Alba) - a ales numărul 18 și a câștigat 100.000 lei.

3. Florin Bohordiță – Timișoara (Timiș) – a ales numărul 41 și a câștigat 80.000 lei.

4. Marian Constantin – Galați (Galați) – a ales numărul 13 și a câștigat 100.000 lei.

Din păcate, Cristian Vlăducă, din Mangalia (Constanța), al cărui bilet a fost extras din urne, nu a răspuns la telefon, iar premiul de consolare a fost de 500 de lei.

Cumpărați bilete Uniplay Bingo de la standurile din centrele comerciale din toată țara, inclusiv din sălile de joc și de la chioșcurile Uniplay, dar și online, de pe www.uniplay.ro

Show man până la capăt! Horia Brenciu s-a apucat de stand up comedy... Cea mai tare probă la Uniplay Show! Diana Munteanu a învins o armată de băieți și trei fete superbe în proba „Cântecului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Uniplay Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/video/antena-1/uniplay/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/UniplayShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/6XVN05.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x