Vara cu 100 de idei. Cătălin Oprișan: "Vara asta, aș vrea să învăț să înot. Am 45 de primăveri, dar mi-e frică și de apa din cadă"

Cătălin Oprișan a luat parte și el la campania Antenei 1, "Vara cu 100 de idei", și a povestit câteva dintre amintirile cele mai dragi din copilărie, dar și cum arată momentul ideal pentru el dacă ar avea un strop de libertatea vara aceasta, fără să fie constrâns de filmări, pandemie sau bani. Cel mai mult i-ar plăcea să învețe să înoate.

Cătălin Oprișan, pentru campania "Vara cu 100 de idei"

Antena 1

Și în această vară, Antena 1 a ales să fie alături de public cu o campanie specială, menită să te inspire la o vacanță de neuitat. Ai „Vara cu 100 de idei” cu starurile tale preferate, care ți-au pregătit momente speciale și idei inedite pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Vara cu 100 de idei. Cătălin Oprișan a dezvăluit că are o cameră de "izolare" doar a lui, unde stă și doarme

Cătălin Oprișan a povestit despre cea mai senzațională vară din viața lui. "1992, Parcul Cișmigiu, clasa a X-a. Băiatul care dădea bărci pe lac era o cunoștință de-ale mele și a zis că o săptămână ar vrea să plece și el la mare. Pentru că ne cunoștea pe mine și pe încă un prieten, a zis să dăm noi bărcile pe lac în locul lui și noi eram: 'Cum să le dăm?', cică: 'Simplu, vine omu', îi dai vâsla'".

"Țin minte și acum, vâsla de plută era mai ușoară, celelalte erau grele, dacă ne dădea omul bani și ne omenea, primea vâslă de plută. Asta s-a întâmplat de luni până vineri, trebuia de luni până duminică, dar s-a întâmplat de luni până vineri pentru că a venit profa de geogra să se dea, pur și simplu, întâmplător, cu barca în Cișmigiu. Și noi eram acolo, în pantaloni scurți, și cică: 'Măi, mămică, aici ați ajuns?' Așa că sâmbătă și duminică nu ne-am mai dus, pe motiv de rușine".

Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să... "Să nu mai plouă! După cum se poate vedea, avem un 'boiler' pe față, pe care încercăm să îl dăm jos prin diferite activități cultural-sportive. Neputându-se juca nici fotbal, nici tenis de picior, anul acesta 'rucsacul' nu se mai poartă pe spate, se poartă pe față, deci e OK. Aș vrea să nu mai plouă, ar fi super frumos să nu mai plouă, pentru că te ia lumea de nebun dacă joci în sală, vara".

Vara cu 100 de idei. Cătălin Oprișan: "În camera mea de izolare aș sta mult și aș dormi mult, nu îmi trebuie bani, nu îmi trebuie nimic"

Dacă ar avea toată libertatea din lume și nu ar fi constrâns de nimic, bani, pandemie, Cătălin Oprișan ar pune în aplicare o dorință simplă, dar care i-ar aduce bucurie.

Cătălin Oprișan: "Aș merge în cameră la mine. Eu am o cameră de izolare, cu doi pereți afară, de izolare pentru că vara se încinge de la ora 08.00 la 14.00 pe o parte și de la 14.00 la 19.00 pe cealaltă parte. Iarna, e frig de la 08.00 la 12.00 pe o parte și de la 12.00 la 20.00 pe cealaltă parte".

"Asta e camera de izolare, pentru că patul conjugal mi-a fost luat de cel mic de ani de zile și eu acolo mă duc, mai scriu, e cameră de izolare. Aici aș sta și aș dormi mult, nici nu îmi trebuie bani, nu îmi trebuie nimic. Gemulețul puțin deschis, să intre aer, am o vizetă prin care se uită la mine să vadă dacă mai trăiesc sau nu".

Cătălin Oprișan: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să învăț să înot. Am 45 de primăveri, dar mi-e frică și de apa din cadă"

Cătălin Oprișan a explicat și motivul pentru care nu a reușit să învețe să înoate până la vârsta de 45 de ani: "Se pleca din bloc de la mine la ștrand, veneau toți cu ochii așa bulbucați, în fiecare săptămână, conjunctivită, și tata îmi spunea: 'Uite, așa vrei să ajungi, ca ăștia'? Cealaltă variantă era Lacul Morii, care are 25 de metri adâncime. Gârlă n-am avut pentru că bunicii mei au fost din oraș, eu plecam din București și mă ducem tot într-un oraș".

"Mi-aș dori, vara asta, să mă duc la turci. La all inclusive. Să stai și să nu faci nimic, ăla să vină să te întrebe: 'Another?', 'Another, my friend' și el să vină pac, cu 'another', prin asta însemnând nu băutură, ci apă cu întuneric, asta consum eu foarte mult, apă cu întuneric", a mai spus acesta în interviul "Vara cu 100 de idei", campania Antenei 1.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

"Cel mai tare, vara, mă supără dacă sunt țânțari. Înnebunesc".

O idee de vară ar fi să... "Să nu uitați niciodată că cea mai irosită zi din viață este aia în care nu ați râs. Nu-i a mea asta, am furat-o (...). OK, uneori e foarte greu pentru că ai probleme, nu contează, pune mâna și râzi, și cred că toate problemele dispar".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei" a început la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Florin Ristei s-a „enervat” pe Delia și i-a transmis un mesaj neașteptat: „Ți-am dat block”

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri