Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Chef Nicolai Tand: "Oriunde m-aș duce, tot în Maramureș mă întorc. Mi-e dor de casă întotdeauna"

S-a văzut, încă o dată, cât de tare iubește Chef Nicolai Tand locurile lui natale. Acesta a dezvăluit, în cadrul interviului "Vara cu 100 de idei", campania Antenei 1, că nimic nu se compară cu Maramureșul. Iar vara, "acesta e de vis".

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Chef Nicolai Tand: "Oriunde m-aș duce, tot în Maramureș mă întorc. Mi-e dor de casă"

Când zici 'vară', zici 'vacanță'. Iar la asta se gândește, de fiecare dată, și Chef Nicolai Tand. Acesta a vorbit despre cea mai memorabilă vară de până acum: "Îmi aduc aminte când eram pruncotean, mergeam pe la Năvodari, cu ansamblul, eram 50 de pruncoteni și făceam toate nebuniile de pe lumea asta. Cred că alea îmi rămân cele mai memorabile veri".

Există și un plan, pentru vara asta: "Vara asta ar fi amuzant să fac o nebunie, să urc pe motor și să plec patru, cinci zile de acasă. Cu motorul. Eu, singur, cu motorul", a mai spus Nicolai Tand în interviul pentru campania Antenei 1, "Vara cu 100 de idei".

Chef Nicolai Tand: "Maramureșul e fain vara, e ceva de vis! Mă 'hrănesc' cu tot ce e acolo, nu neapărat mâncare, sufletește vorbind"

Întrebat unde i-ar plăcea să meargă vara aceasta, Chef Nicolai Tand nu a dat un răspuns neașteptat. Cu zâmbetul larg pe buze, a spus, fără să stea pe gânduri: "Bă, sincer, în Maramureș aș merge. Oriunde m-aș duce, acasă mă întorc. Mi-e dor de casă, de Maramureș, Maramureșul e fain vara, e ceva de vis! Mă 'hrănesc' cu tot ce e acolo, nu neapărat mâncare, sufletește vorbind".

Și tot acolo găsește ce are nevoie. "Vara asta mi-ar plăcea să fiu puțin mai liniștit, mai relaxat. Să profit de viața de zi cu zi, cu bune și cu rele, cum vine, așa".

Chef Nicolai Tand nu putea să nu vorbească puțin și despre mâncare. Care e cea mai gustoasă mâncare pentru el, vara?

Chef Nicolai Tand: "Când mă gândesc la vară, mi-e poftă de un ghiveci cu legume din grădină. E mâncarea care îmi place foarte mult. Și recunosc că vara îmi aduce aminte de o slănină, și o ceapă, o brânză, fericire!".

Ca sfat de vară, Chef Nicolai Tand sfătuiește pe toți să facă tot ceea ce le trece prin cap, mai exact, "tot ce vor ei, ce le trece prin suflet".

Despre campania "Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Roxana Ghiorghian: "Mi-ar plăcea, vara aceasta, să sar cu parașuta"

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Roxana Ghiorghian: "Mi-ar plăcea, vara aceasta, să sar cu parașuta"... Vara cu 100 de idei. Mara Oprea și Oana Moșneagu, despre cele mai frumoase veri ale lor. În ce loc vor pleca vara aceast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x