Antena Căutare

10 zile pana la premiera X Factor! Un filipinez canta fenomenal muzica populara la X Factor Bulgaria!

Un tanar filipinez a reusit sa emotioneze juriul X Factor Bulgaria pana la lacrimi cantand a capella o melodie extrem de populara din folclorul vecinilor nostri de la sud de Dunare.

O noua poveste impresionanta a produs editia de anul trecut a X Factor Bulgaria. Un tanar nascut tocmai in Filipine, pe nume Rafael Aguilar, a venit in Bulgaria ca voluntar in Corpul Pacii pentru a fi profesor de engleza in orasul Bregovo, din apropiere de Vidin. Stabilit impreuna cu familia in San Francisco, California, Rafael s-a dovedit un talent innascut, suprinzand inca din prima clipa juriul cu faptul ca vorbeste limba bulgara foarte bine la nici doi ani de la sosirea in tara.

Articolul continuă după reclamă

Rafael a ales o melodie din folclorul bulgar, Oblace le bialo (Norisori albi), si s-a scuzat ca nu poate interpreta o versiune instrumentala fiind nevoit sa cante a capella. Ce a urmat cu greu poate fi descris in cateva cuvinte. Dupa cateva clipe de liniste publicul a erupt in aplauze, iar doi jurati au fost la un pas sa izbucneasca in lacrimi. Jurata Polly Ghenova nu a rezistat si a dat mana cu Rafael, felicitandu-l si remarcand faptul ca putini bulgari pot interpreta atat de bine aceasta melodie. "Felul cum ai cantat m-a emotionat profund. Mi s-a facut pielea de gaina", a marturisit si jurata Maria Ilieva.

Filipinezul de 25 de ani a multumit emotionat si el si cu modestie a cerut sa spuna cateva cuvinte. "Vreau sa multumesc elevilor mei pentru ca m-au invatat aceast minunat cantec. Imi pare rau ca nu sunt si ei aici, alaturi de mine", a spus Rafael. Si bineinteles ca a primit un urias DA din partea juratilor.

Anul acesta, marele premiu X Factor este in valoare de 200.000 euro, oferiti cu sprijinul ORBIT PROFESSIONAL!

Delia Matache: "E nebunie totala la X Factor. Se rade foarte mult"... Andrei Leonte, castigatorul X Factor sezonul 1, le da un sfat nepretuit noilor concurenti. Vezi despre ce e vorba!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x