Antena Căutare

2012: Anul Sperantei, anul european al batranetii active

2012: Anul Sperantei, anul european al batranetii active Galerie
334 de ani si o singura inima

Adunate, varstele lor sar binisor de 300. 300 de ani. Inainte de a purcede in sala, se hodinesc sub un copac, unde executa vocalize. Pentru ca-i naduseala, se apara cu o umbrela, ca Otlilia in "Enigma" lui Calinescu. Unele au nepoti care-si tusineaza, deja, mustata. Altele l-au prins pe Gheorghe Gheorghiu-Dej "live". N-au emotii. "Am dormit neintoarse asta noapte", spun. In ordinea numerelor de pe tricou: Maria, Paraschiva, Anisoara, Sofia si Rodica. Grupul vocal "Speranta" din Iasi. "Anul asta e anul european al batranetii active, de aia am venit. In plus, ce sa facem acasa? Pensia se da pe card!" E clar, au glumele in buzunar.

Sunt spumante, ca vinul. "Daca luam X Factorul, mergem la Miami!", spune purtatoarea de cuvant. "Stiti ce-mi doresc eu?", continua alta si incepe sa faca referire la Miorita, unul dintre cele patru mituri fundamentale ale poporului roman: "Sa ma ingroape cu toate melodiile mele, cu toate cantecele, ca nepotilor nu le plac, ei le dau la cos, le arunca!" Omenirea a mai vazut asemenea cvintete. Sau chiar octete. Au fost Buranovskie Babuski, din Rusia, apoi "fetitele" de 70 de ani din Polonia, cu unul dintre imnurile Campionatului European de Fotbal. Dar doamnele nu vor sa plagieze. Delia chiar remarca asta: "Sunteti autentice!"

Domnu' Bittman e sexos...

Se arunca in lupta, nu inainte de a raspunde provocarii lui Cheloo. "V-ati gandit cui o sa-i dati autografe?" "Party for everybody, dance!" se aude din pieptul a cinci romane neaose. Sala merge cu ele. Danseaza, canta, joaca. Pentru a le cita, sunt un "exemplu pentru doamnele de acasa, care se uita la telenovele!" "Purpuriul" curge frumos. Se uita numa-n ochii lui Dan Bittman. Microfoanele-s fine, capteaza un "Nu-i asa ca-i sexos domnu'?" Asa-iiiiii!!!. Se lasa pupacite de sexos, ii ureaza "Casa de Piatra" Deliei, semn ca sunt conectate si la actualitate. Si merg mai departe! Pentru ca au Factorul X. Si asta e tot ceea ce conteaza!

Cea mai tanara are 57 de ani, cea mai in etate, 74. Concret, media de varsta a Sperantelor este de 66,8 primaveri.

Veronica, strangatoare ca furnica... Din Twilight, direct la auditiile X Factor: frumuselul care a vrajit-o pe Delia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x