Antena Căutare

3 in 1: Uzzi, Puya si Cheloo, pe scena X Factor!

Pavel Harbuzaru are 24 de ani si sta in Bucuresti. Se mandreste cu faptul ca e un zugrav excelent, dar printre ultimele slujbe se numara si vopsitor si spalator auto. In prezent este somer, dar asta nu l-a impiedicat sa vina la X Factor plin de incredere. A demonstrat-o din momentul in care a intrat pe scena, cand Cheloo, maestrul intimidarii, l-a luat tare

Galerie
Un fan adevarat! Mini-Cheloo canta impecabil "Am comis-o din nou"!

Pavel Harbuzaru are 24 de ani si sta in Bucuresti. Se mandreste cu faptul ca e un zugrav excelent, dar printre ultimele slujbe se numara si vopsitor si spalator auto. In prezent este somer, dar asta nu l-a impiedicat sa vina la X Factor plin de incredere. A demonstrat-o din momentul in care a intrat pe scena, cand Cheloo, maestrul intimidarii, l-a luat tare: “Yo, yo!”. Fara frica, tanarul raspunde “Yo!”. Cheloo nu se opreste: “Yo, yo, yo, yo!”. Pavel nu se lasa si pare ca ii da lectii juratului X Factor, cu runda insiruirea impresionanta de “yo, yo”-uri.

“Sa vedem ce stii sa faci”, il provoaca Cheloo. Incepe “Poveste fara sfarsit”, semnata B.U.G. Mafia feat Catalina. O piesa hip-hop ca oricare alta, insa Cheloo asculta atent. Foarte atent. Dar daca a gasit ceva interesant in pustiul bucurestean, mimica nu tradeaza nimic. “Versuri proprii?”, intreaba imediat cum Pavel termina de cantat. Tanarul recunoaste, nu a compus nimic. Necrutator, juratul contreaza “Sunt mii se oameni care ne pot canta versurile si noua (nr. - Parazitii), si celor de la B.U.G. Mafia, si lui Puya, dar trebuie sa ai cateva versuri care sa-ti apartina. Asta e conditia mea.”

Pentru ca nu e sigur ca poate compune in timp real, Pavel e nevoit sa vina cu ceva in plus. Incearca tot o piesa B.U.G. Mafia, colaborare cu Mario – “Strazile”. Ceva mai deschis, Cheloo recunoaste “Uzzi e-n pericol, frate!”. Vocea tanarului seamana atat de mult cu cea a cunoscutului rapper, incat juratul X Factor nu pare a fi foarte departe de adevar.

Doar daca... “Pe Puya poti sa-l imiti?”, intreaba curioasa Delia. Cu un zambet luminos, Pavel spune “da” imediat. Inceputul piesei “Pesti mici”, semnata La Familia, rasuna pe scena X Factor, exact pe vocea lui Puya. Incredibil! Juratei Delia ii vine o idee si mai tare. Ii face semne pustiului sa il imite pe Cheloo. Refuza la inceput, dar cine-i poate rezista frumoasei artiste? Iar cand e de acord si Cheloo, argumentele nu mai au rost.

Isi face curaj si incepe. “Am comis-o din nou”, una din piesele de mare succes a baietilor de la Parazitii. E nevoie de doar cateva versuri ca toti sa ramana cu gura cascata. Cheloo se ridica si se indreapta zambitor si amenintator spre Pavel. Cel din urma nu se lasa; canta in continuare. Cheloo ii pune protector o mana pe cap si indeamna publicul: “Aplauze pentru Puya, Uzzi si fraieru’ de Cheloo!”.

“Tu esti Pavel, tu esti Pavel / Sigur, io nu sunt Vacval Havel / Dar iti spun DA!”, a venit verdictul in rime de la Dan Bittman. Delia a fost incantata de prestatia tanarului si a dat acelasi verdict. Un raspuns afirmativ a dat si Cheloo, desi considera ca nimeni nu este artist rap pana cand nu are cateva versuri proprii. 3 in 1: 3 jurati, un singur verdict: DA!

"Pentro iobire no existe edad!"... X Factor, din nou lider absolut de audienta. Romanii au ales duminica seara Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x