Antena Căutare

A cantat atat de bine incat familia...l-a abandonat in culise

Costinel, spaima fetelor din cartier, e pui de cantareti. Si mama si tata se pricep la solfegii. Face Marin Sorescu, Arte, e a 12-a. Ai lui sunt mandrii de el. Domnul Raducanu chiar spune ca este alaturi de Edi si spera sa ajunga "Pe cele mai inalte culmi ale societatii", am incheiat citatul.

Galerie
Improvizare pe Ray Charles? Daca zici tu, Costinele...

Costinel, spaima fetelor din cartier, e pui de cantareti. Si mama si tata se pricep la solfegii. Face Marin Sorescu, Arte, e a 12-a. Ai lui sunt mandrii de el. Domnul Raducanu chiar spune ca este alaturi de Edi si spera sa ajunga "Pe cele mai inalte culmi ale societatii", am incheiat citatul. E poliglot. Cand face prezentarile, vorbeste numai in limba "Lebedei din Avon". Mother, sister...Aaa, si inca ceva. Glasuieste ca e "Urmatorul Dan Bittman al Romaniei".

Intra pe scena. Are palarie de Frank Sinatra si ochelari a la Ray Charles. S-asa de fumurii ca atunci cand apuca microfonul si-l da de dinti. Poate e pe post de diapazon si cauta un La Minor. Cheloo e siderat. Raducan Costinel Eduard. Are cercelush pe lobul de la stanga, lant la gatuletz, camesutza descheiata la doi nastrurashi. Baga "Hit the road, Jack!" Pentru a intelege nivelul muzical din familia ilustrului concurent, in timp ce dumnealui performeaza acesta melodie, in backstage tatal executa niste miscari de hora, de calusei.

Juriul nu e convins. Zice ca mai are ceva. A cappella. "Dar sa nu-mi iei, niciodata, dragosteaaaaaaaaaa". Bittman se uita urat. La fel si cei din sala. Stiti cum face o bucata de smirghel frecata de o oala din aluminiu? Dar Costinel e insistent. "Imi place sa cant! De aia am si renuntat la clarinet pentru canto!" Toti rad. Dan ii da "NU". La fel si Cheloo. "Cred ca ai cantat la misto. Pe bune, nu fac diferenta dintre ironie si umor. Totul a fost in bataie de joc!" "Poate ceva muzica clasica?" Nici asta nu merge..."Tu canti demonstrativ, canti doar ca sa canti. Nu pui suflet, n-ai factorul X".

"N-are, ba, nimic, frate!", zice Costinel cand pleaca. Dar i-ai familia de unde nu-i! L-a parasit! Se intoarce dupa el. Mami si tati sunt nervosi.
"Pai asta al meu poate sa cante de o mie de ori mai bine decat Bittman. Pai ce apogiatura are el si ce apogiatura are asta de la Holograf? El a facut ceva in showul asta, a improvizat, a..." Ies pe scari si continua tirul.

Deasupra lor, sus, sus de tot, vechii greci, rad. Spun ca "Ceea ce nu opreste legea, opreste bunul simt!"

Fata care l-a luat pe “Nu” in brate... Rockstar in devenire sau pusti introvertit?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x