Antena Căutare

A impresionat la X Factor şi şi-a spus povestea cutremurătoare la Acces Direct! Filip Dongo, puştiul cu voce de aur care a învins cancerul

La doar 17 ani Filip Dongo a văzut moartea cu ochii şi a învins-o! A făcut luni bune de chimioterapie, a suferit un stop cardio-respirator şi stie mai multe despre pastile şi spitale decât despre jocurile copilăriei

La doar 17 ani Filip Dongo a văzut moartea cu ochii şi a învins-o! A făcut luni bune de chimioterapie, a suferit un stop cardio-respirator şi stie mai multe despre pastile şi spitale decât despre jocurile copilăriei.

Pare un băiat solid, dar mersul lui trădează o poveste înfiorătoare. Visa să alerge, să joace fotbal şi să se bucure din plin de copilărie, dar soarta i-a oferit o încercare teribilă.

VEZI AICI INTERPRETAREA LUI FLORIN DE LA X FACTOR

"Erau dureri mari la picior. La început, am încercat să îndur, dar a fost atât de rău încât n-am mai putut să merg. Am fost la un control şi mi-au spus că am un fel de cancer". Povestea lui Filip, un copil de 17 ani, este dură, rece, emoţionantă.

Până la vârsta de nouă ani a fost un copil perfect normal, dar viaţa lui s-a schimbat radical. Într-o secundă, viitorul lui a devenit trecut, iar prezentul s-a transformat într-o luptă inegală cu boala. I-au spus că nu-l pot opera, pentru că există riscul generalizării cancerului în tot corpul. Cumva, o condamnare la un sfârşit sigur.

Numai că, printr-o minune, Filip a găsit o clinică în Austria, acolo unde, cu ajutorul medicilor şi a chimioterapiei, a reuşit să se repună pe picioare. Şi la propriu, şi la figurat.

BOALA I-A SCHIMBAT TOTAL VIAŢA

"Visam să joc fotbal, să mă plimb, de mână, cu iubita mea pe stradă, să alerg prin ploaie. Visele mele au durat până la nouă ani, atunci când am descoperit boala teribilă. Cancerul mi-a schimbat toată viaţa şi mi-a dat planurile peste cap", a declarat tânărul la Acces Direct.

A trecut de mai multe ori pe lângă moarte, dar a reuşit de fiecare dată s-o depăşească. "M-am tratat cu muzică şi am avut noroc că cineva, acolo Sus, a ţinut la mine. Nu sunt vindecat complet, dar ţin boala sub control pentru moment", spune Filip.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x