Antena Căutare

A pășit pe scena X Factor, fără gânduri mari, și ne-a lăsat mască! Interpretarea de excepție cu care Radu a ridicat juriul în picioare

Hârsulescu Radu Bogdan are 41 ani şi este din Bucureşti. A venit la X Factor fără să își propună să câștige neapărat, după cum chiar el afirmă. 

Hârsulescu Radu Bogdan are 41 ani şi este din Bucureşti. A venit la X Factor fără să își propună să câștige neapărat, după cum chiar el afirmă.

Și-a dorit doar să se simtă bine pe scenă, iar familia i-a fost alături, susținându-l din culise. Cu o prezență serioasă și multă hotărâre, a pășit pe scena X Factor să ne impresioneze, dar oare a fost așa?

Radu a interpretat melodia celor de Blackstreet - No Diggity ft. Dr. Dre, Queen Pen, iar de la primele acorduri muzicale și plinele cuvinte rostite pe note a lăsat juriul mască.

Prin interpretarea sa specială a reușit să creeze o atmosferă specială, purtându-ne în alte timpuri.

A primit numai laude din partea juraților. Și cum altfel? Hârsulescu Radu Bogdan merită să se califice în următoarea etapă X Factor. Așa că merge mai departe, continuând să viseze la marea finală! A primit 4 de DA!

Moment fierbinte pe scena X Factor. Alex, dentistul HOT, le-a oferit juraților un număr de striptease în toată regula! V... Tudor George Teodor, cu mami la X Factor! Ștefan Bănică nu s-a putut abține:"Domnul profesor era beat când ți-a spu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x