Antena Căutare

A salvat un copil de la moarte şi a ajuns în scaunul cu rotile! Neluţu Trandafir, un român cu demnitate, curaj şi voce

Neluţu Trandafir are 50 de ani şi jumătate din ei şi i-a petrecut în scaunul cu rotile. Un accident teribil de maşină, în care a preferat să-i salveze viaţa unei fetiţe şi să şi-o schimbe total pe a lui, a făcut ca totul să fie altfel

Neluţu Trandafir are 50 de ani şi jumătate din ei şi i-a petrecut în scaunul cu rotile. Un accident teribil de maşină, în care a preferat să-i salveze viaţa unei fetiţe şi să şi-o schimbe total pe a lui, a făcut ca totul să fie altfel.

"24 de ani în picioare, 26 de ani în scaunul cu rotile. 30 decembrie, final de an, pe drum spre serviciu. În faţa maşinii pe care o conduceam a apărut o sanie, plină de copii. Unei fetiţe i-a scăpat fularul şi s-a întors să-l recupereze", e începutul unei poveşti în care ştii sigur că finalul e unul nefericit.

"Am avut două variante, aceea de a ma proteja pe mine şi pe cei din maşina, dar fetiţa îşi pierdea viaţa, şi cea de a trage de volan şi a intra într-un stâlp. Am ales să salvez fata. Din acea zi, n-am mai mers niciodată", e declaraţia lui Neluţu Trandafir care ar emoţiona şi cel mai puternic om de pe planetă.

A stat un an în spital, iar apoi a făcut totul în aşa fel încât să nu simtă niciodată că e inferior celorlalţi. S-a căsătorit, are două fetiţe superbe, o casă şi se consideră un om împlinit. De ce a venit la X Factor?

Pentru că iubeşte muzica. Scrie, compune, cântă. Sunt versurile, notele şi emoţiile sale. Ni le-a transmis şi nouă, pentru a vedea cât de mici sunt problemele zilnice pe care le întâmpinăm şi cât de puternici ar trebui să fim mereu.

Se plânge în culise, lacrimile sunt în juriu şi pe obrajii celor din public. Se plânge şi în faţa televizorului. Dar nu cu tristeţe, cu mândria de a avea un asemenea om în faţă, atât de brav, încrezător şi bun!

La final, cuvintele lui Ştefan Bănică descriu cel mai bine momentul. "Ai cântat şi te-ai prezentat cu demnitatea pe care poporul român o are".

Corp de FELINĂ, voce PUȚINĂ! Aurora Băran și-a încercat norocul la X Factor, dar degeaba! Piesa Deliei nu a sunat NICIOD... Frumușeii italieni, Amato și Thomas, i-au redat pulsul DELIEI...dar bătăi de cap lui BRENCIU! Interpretarea lor? SAVUROA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x