Antena Căutare

A uimit juraţii "X Factor", iar acum spune adevărul despre motivul pentru care a refuzat să îşi spună povestea pe scenă! Loredana Anghelache, Prinţesa de Aur, a făcut un anunţ surprinzător

Loredana a urcat pe scena X Factor cu multe emoţii, dar cu speranţa că va reuşi să îi impresioneze pe juraţi, fără  ca aceştia să îi afle identitatea. Cea care a recunoscut-o a fost Delia: concurenta este nimeni alta decât cântăreaţă de manele "Prinţesa de Aur"

Loredana a urcat pe scena X Factor cu multe emoţii, dar cu speranţa că va reuşi să îi impresioneze pe juraţi, fără ca aceştia să îi afle identitatea. Cea care a recunoscut-o a fost Delia: concurenta este nimeni alta decât cântăreaţă de manele "Prinţesa de Aur"

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Necenzurat" de la Antena Stars, Loredana Anghelache a povestit despre experienţa de la "X Factor". "Am vrut să ştiu dacă mi se potriveşte acest gen de muzică. Eu cânt în continuare manele. Pe scena de la "X Factor" am simţit cele mai mari emoţii posibile. Nu mă gândeam să ajung vreodată acolo şi să primesc patru de da. Eu cântând alt gen, era normal că nu ştiam dacă o să primesc sau dacă nu. Toţi juraţii au jurizat cu sinceritate, mi s-au părut OK, m-am simţit minunat. Mai departe o să fie ce vrea Dumnezeu", a povestit "Prinţesa de aur".

Video! Carla’s Dreams, cel mai sincer interviu: "Este vorba despre orgoliul nostru"... Vineri, 30 septembrie, la Antena 1. Lecții de muzică pentru jurați pe scena „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x