Antena Căutare

A venit cu ROMANUL după el şi l-a enervat pe Cheloo! Cristian Giambaşu a făcut senzaţie la X Factor: "Ăsta-i eternul băiat din sufragerie: el, oglinda şi spray-ul"

"Sunt total impresionat de calităţile tale de dansator. Mi-ai făcut ziua incredibilă", începe Cheloo jurizarea. După o porţie sănătoasă de râs pe care a oferit-o atât juraţilor, cât şi publicului, Cristian îi învaţă pe Răzvan şi Dani mişcările de... felină!

"Sunt total impresionat de calităţile tale de dansator. Mi-ai făcut ziua incredibilă", începe Cheloo jurizarea. După o porţie sănătoasă de râs pe care a oferit-o atât juraţilor, cât şi publicului, Cristian îi învaţă pe Răzvan şi Dani mişcările de... felină!

Aşa ceva nu poate fi ratat, clar. "A fost unul dintre momentele în care chiar m-am distrat la X Factor", a recunoscut Cheloo.

PRESELECȚII X FACTOR 2017. SÂMBĂTĂ, 29 aprilie, vino să-ți încerci norocul, la IAȘI! Tu poți fi următorul X FACTOR... Ce momeeeent! Concurenta care a avut curaj să o spună: “Domnul Bănică Jr. este un bărbat SEXY”! Orelia Ciornea, o prezen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x