Antena Căutare

ADDA și Andrada Precup au lansat colindul "De Crăciun". Cele două au făcut un duet de excepție

ADDA a rămas impresionată de vocea și talentul spectaculos al Andradei Precup încă din prima clipă. Artista a susținut-o pe concurentă în finala X Factor, iar vocea ei de aur a convins-o să facă un colind împreună.

ADDA și Andrada Precup au lansat colindul "De Crăciun". Cele două au făcut un duet de excepție
ADDA și Andrada Precup au lansat colindul "De Crăciun". Cele două au făcut un duet de excepție

ADDA este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Aceasta s-a făcut plăcută prin felul ei de-a fi și prin simțul umorului de care dă dovadă.

Recent, artista s-a lăsat filmată în timp ce cânta un colind vechi, iar emoțiile pe care le-a transmis au făcut senzație în mediul online. Surpriza cea mare a fost atunci când ADDA a lansat un colind cu Andrada Precup, câștigătoare sezonului 9 X Factor.

Cele două formează un duet de excepție, iar colindul "De Crăciun" îți dă fiori pe șira spinării, este evident faptul că ADDA și Andrada au voci spectaculoase, care sună perfect împreună.

ADDA și Andrada Precup au lansat piesa "De Crăciun"

ADDA a reușit să își surprindă fanii din nou cu una dintre cele mai impresionante și spectaculoase colaborări ale ei.

Artista a rămas impresionată de talentul și sensibilitatea Andradei Precup și și-a dorit din tot sufletul să o cunoască. Aceasta le-a mai mărturisit celor 713.000 de urmăritori că unul dintre visurile câștigătoarei X Factor a fost să ajungă într-un studio și să își scrie singură muzica, iar ADDA i-a împlinit dorința. Cele două nu au avut atât de mult timp la dispoziție să scrie o piesă, dar s-au gândit să lanseze un colind cu ocazia sărbătorilor de iarnă, nu este exclusă nici o eventuală colaborare în viitorul apropiat între Andrada și ADDA.

"Am întâlnit acum 3 săptămâni o fată extrem de talentată și de sensibilă, care își dorea mult să mă cunoască. Unul dintre visurile ei a fost să ajungă într-un studio și să își scrie singură muzica. Pentru ca timpul a fost prea scurt, nu am făcut o piesa, în schimb, am compus un colind împreuna cu @producadoru și @mihaimititescu la @baladdarecords care speram să vă ajungă în ❤️! Între timp, Andrada și-a mai împlinit un vis. A câștigat X Factor. Felicitări din inima! MERIȚI! 👏 @andradaprecup
Din februarie, o să începem să lucrăm la piesele ei! Abia aștept! Sărbători fericite tuturor! 🤗 piesa intreagă e pe Youtube!
", a spus artista în urma unei postări pe contul oficial de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andrada Precup este câștigătoarea sezonului 9 X Factor

Competiția X Factor de anul acesta a fost una strânsă și de-a dreptul spectaculoasă. În marea finală s-au luptat Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 care au avut momente de excepție, însă marea câștigătoare a fost Andrada.

Câștigătoarea a plecat acasa cu trofeul X Factor și premiul în valoare de 50.000 de euro. Andrada Precup a bucurat inimile a milioane de oamenii cu timbrul său vocal și talentul inedit, iar acest lucru i-a adus victoria.

Adrian Petrache de la X Factor 2020 are o soră la fel de talentată. Cum arată adolescenta Maria Jasmine Petrache... Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x