Antena Căutare

Adrian Petrache a vorbit despre cele mai frumoase momente de la "X Factor". Cât de mult i-a schimbat viața emisiunea

Adrian Petrache a cucerit inimile telespectatorilor cu talentul său, iar acum a decis să vorbească despre cele mai frumoase momente trăite în cadrul concursului "X Factor", dar și cum i s-a schimbat viața de atunci.

Adrian Petrache i-a cucerit din prima clipă pe jurații "X Factor" cu simplitatea, talentul și carisma lui. Acesta a surprins-o pe Loredana Groza și a convins-o să îl ia la el în echipă, ba mai mult de atât, artista a mers în marea finală alături de el.

"M-am dus acolo natural și totul a fost spontan. M-am dus eu și chitara, nimic mai mult.", a spus Adrian Petrache într-un interviu pentru Antena Stars.

Deși urmărea de foarte mult timp emisiunea, tânărul nu s-a gândit niciodată să vină la X Factor până anul trecut, când a făcut spectacol cu timbrul său vocal.

Unul dintre motivele pentru care nu a participat până acum la show-ul de talente, a fost faptul că s-a concentrat mai mult pe studii și nu a acordat o mare importanță carierei muzicale, însă acum și-a schimbat prioritățile.

Citește și: Adrian Petrache de la X Factor 2020 are o soră la fel de talentată. Cum arată adolescenta Maria Jasmine Petrache

Nepotul lui Florin Salam și-a început cariera muzicală de la 13 ani, a început să cânte la pian, însă profesoara cu care avea cursurile l-a făcut să se lase și să se regăsească în chitară, instrument la a reușit să cânte datorită bunicului său, care l-a învățat.

În prezent, Adrian Petrache este anul II la Facultatea de Drept, lucru ce îi oferă mai mult timp pentru cariera muzicală.

Cum i-a schimbat "X Factor" viața nepotului lui Florin Salam

Adrian Petrache a gustat din roadele succesului său odată cu participarea la "X Factor", unde a reușit să meargă alături de Loredana până în marea finală a show-ului.

"Lori este un om extraordinar. Sunt norocos și am fost binecuvântat să ajung în echipa ei. Ea este un artist mare al țării, o diva, de cate ori îi propuneam ceva îmi lua în considerare orice propunere. M-am simțit ascultat.", a mai spus fostul concurent "X Factor" despre mentorul său, care l-a susținut și ajutat în fiecare clipă.

În ceea ce privește viața lui personală și cariera muzicală, Adrian Petrache a mărturisit că i se întâmplă lucruri la care visează din copilărie. Acesta a devenit cunoscut rapid, iar oamenii îl opresc pe stradă pentru a se fotografia alături de el.

Tânărul a mai menționat faptul că nu se consideră celebru și că mai are mult de muncă pentru a ajunge acolo, însă are o mulțime de planuri pentru viitor și foarte multe așteptări din partea propriei persoane. Acesta nu își dorește să îl cunoscă lumea pentru faptul că este nepotul lui Florin Salam, ci pentru faptul că a muncit din greu să ajungă în finala X Factor. El ar vrea să fie recunoscut după numele Adi chitaristul.

Citește și: Mesajul publicat de Adrian Petrache pe internet după finala X Factor 2020 câștigată de Andrada Precup. Ce a scris tânărul

În ceea ce privește viața amoroasă, Adrian a mărturisit că are o iubită, însă nu au planuri de viitor, este o relație pe care așteaptă să o dezvolte din ce în ce mai mult pentru a se asigura că este ceea ce își dorește.

Și pe plan profesional, tânărul are foarte multe idei și propuneri din partea verișoarei sale, Betty, cu care își dorește foarte mult să colaboreze.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x