Antena Căutare

Alex Maxim, "Pescarul" de la X Factor, si-a lansat primul single si se intoarce in toamna la auditii!

Anul trecut, venise "sa dea cu tunul intr-un nou brand" la X Factor. Era agitat, Cheloo incercase sa il calmeze si la auditii, cantase "Feelin' good" a lui Michael Buble. Ba chiar ajunsese in bootcamp. Anul asta, e hotarat sa incerce din nou. De data asta, "spera sa faca o impresie frumoasa" si sa ajunga in Galele LIVE. A mai prins ceva experienta in muzica: si-a lansat primul single.

Anul trecut, venise "sa dea cu tunul intr-un nou brand" la X Factor. Era agitat, Cheloo incercase sa il calmeze, iar la auditii, cantase "Feelin' good" a lui Michael Buble. Ba chiar ajunsese in bootcamp. Anul asta, e hotarat sa incerce din nou. De data asta, "spera sa faca o impresie frumoasa" si sa ajunga in Galele LIVE. A mai prins ceva experienta in muzica: si-a lansat primul single.

Alex Maxim nu a stat degeaba. De cand a plecat din bootcamp a muncit pentru a se lansa pe piata muzicala. Iar visul lui s-a implinit: impreuna cu artistul Indiferent si sustinut de o casa de productie din Cluj Napoca, a lansat piesa: "Sunt visator":

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Videoclipul oficial", spune el, "se va lansa in luna mai anul acesta".

Vezi aici auditia lui la X Factor sezonul 2!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x